Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sid Meier's Starships Sid Meier's Starships

Építs saját űrhajót a Sid Meier's Starshipsben!

Új trailer érkezett, amelyben maga a címadó mesél a játékról.

2015.02.12. 11:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Valamikor tavasszal jelenhet meg a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth világában játszódó Sid Meier's Starships. A játék egy vérbeli 4X űrstratégia lesz, amelyben új bolygókat meghódítva kell felépítenünk galaktikus civilizációnkat. Birodalmunkat azonban meg is kell védenünk, erre pedig űrflottáink jelentik a megoldást. A napokban új kedvcsináló érkezett, amelyben maga a címadó, Sid Meier mesél a flotta hajóinak szerkesztéséről. A video bő fél órán keresztül mutatja be a játékmenet ezen elemét. Ez már nem az első ilyen bejelentkezés Meier részéről, a korábbiban általánosságban mutatta be a készülő játékot. ■

Sid Meier's Starships
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sid Meier's Starships

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2015.02.13. 20:59
Érdekesen oldották meg a hajók testre szabhatóságát. Persze majd élesben derül ki hogy mennyire lesz élvezetes a játék és mennyire lesz az AI okos.
A videóban bemutatott csata érdekes volt, de azért messze van a BE vagy a Civ5 csatáitól. Meglehet hogy ez lesz az egyik újítás , hogy stratégiai meg taktikai nézetben kell játszani.

Viszont a "történet" szerint eltelt párszáz év a BE óta, így megint nagyot ugrottak, és félek az lesz mint a BE-nél, hogy nem nagyon volt mi összekösse a Civ5-el.
ajánlott olvasnivaló