Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Áprilisban jön a PC-s GTA V

Meglepetés – tovább csúszik a játék megjelenése. Cserébe játékon belüli pénzzel honorálják a türelmetlen játékosok kitartását.

2015.02.24. 20:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Na jó, szinte már meg sem lepődünk – a Rockstar Games ma bejelentette, hogy a Grand Theft Auto V PC-s változata nem tudja tartani a már így is többször halasztott premierdátumot. Eredetileg arról volt szó, hogy a PS4-es és X1-es változatokkal egyszerre érkezik meg tavaly novemberben, ám ebből természetesen semmi sem lett. Akkor január végére csúsztatták a premiert és a készítők megesküdtek, hogy minderre a játékosok érdekében van szükség: a játék hibátlan és remekül optimalizált lesz. Aztán alig két héttel a várva várt nap előtt bejelentették, hogy sajnos hiba csúszott a számításokba: a PC-s változat csak márciusban fog megérkezni. Nos, ebből sem lesz semmi. A Rockstar hivatalos oldalán ma ugyanis arról számoltak be, hogy a PC-s változat premierje április 14-re csúszott. Persze tudják ők, hogy ezzel már aztán a legkitartóbb rajongóknál kis alaposan kiverték a biztosítékot, ezért igyekeznek tompítani a dolog élét. A játék online módjában további 200 000 kredittel kínálják meg azokat, akik az előrendelés mellett döntenek.
Volt azért örömteli bejelentésük is, amely szerint a milliók által nagyon várt új online Heist küldetések március 10-én jelennek meg konzolokra. ■

előző
következő
Áprilisban jön a PC-s GTA V
Áprilisban jön a PC-s GTA VÁprilisban jön a PC-s GTA VÁprilisban jön a PC-s GTA VÁprilisban jön a PC-s GTA VÁprilisban jön a PC-s GTA VÁprilisban jön a PC-s GTA VÁprilisban jön a PC-s GTA VÁprilisban jön a PC-s GTA VÁprilisban jön a PC-s GTA VÁprilisban jön a PC-s GTA VÁprilisban jön a PC-s GTA V
Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (29)

VodevilX
VodevilX 2015.02.26. 19:35
Biztos egyedül vagyok, de nekem a GTA III, mert akkorát ütött mint Ali fénykorában. Szerintem a mai modern, elsősorban TPS/Akció játékok apja, hatalmas mérföldkő, nem csoda, hogy mekkroa döbbenet volt mikor először megláttam, hisz 1-2 évvel korábban GTA 2 alatt a legvadabb álmaimban sem számítottam ilyen hatalmas, élő nagyváros lesz a sorozat (meg mondom a játékipar) jövője!
GustyX
GustyX 2015.02.26. 19:43
Nekem meg az 5 lesz az első GTA, amivel pár óránál többet fogok játszani:D
totyak
totyak 2015.02.26. 19:47
Én meg nem tudok választani melyik a kedvenc, mindig az aktuális. Minden részt végigjátszottam, sőt, mind meg is van eredetiben, amit csak kiadtak, még a V hiányzik. A IV-gyel nagyon sokat multiztam, csak a végére elszaporodtak a trollok, meg a csalók. Nem tragédia számomra a csúszás, már régóta várom a játékot, kicsi még belefér, de már nagyon jó lenne játszani.
KRISZ46
KRISZ46 2015.02.26. 19:48
2020 áprilisára talán kijön a GTA 5 demójának a beta-ja :D
Eltudom képzelni h mennyit röhöghetnek az embereken
Én mindegyik GTA val játszottam. 3 tól fölfele mindent végig vittem kivéve az Advance-t meg a 4 kiegjeit.
A San andreas a nagy pálya miatt, a vice city meg a zene miatt nagyon jó. Ha valaki nem játszott még akkor ajánlom a Stories eket is ppsspp emu val. Vagy ha nagyon nem akar vacakolni telóra van a chinatown wars azis nagyon jó.
Creativ3Form
Creativ3Form 2015.02.26. 20:03
Eeeeeej, ettől szép is ez a játékos társadalom. :-D:,-( Főleg, ha egy sorozaton belül vannak különbségek. :-D:,-(
ajánlott olvasnivaló