Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sikeres az Underworld Ascendant Kickstarter kampánya

A kitűzött cél közel másfélszerese gyűlt össze.

2015.03.08. 11:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még február elején indította el az OtherSide Entertainment az Underworld Ascendant Kickstarter kampányát. A szerepjáték az egykori Ultima Underworld sorozat feltámasztása lehet, a rajongók pedig a jelek szerint komolyan támogatják a kezdeményezést. A gyűjtés 600 000 dollárt célzott meg, ebből alig néhány nap alatt össze is jött bő 200 000. A kampány a napokban ért véget, a végösszeg pedig elérte a 860 000 dollárt.
„Ahogy a kampány véget ért, nem tudjuk eléggé kifejezni, mennyire hálásak vagyunk a rajongóinknak, akik hisznek bennünk és támogatnak bennünket, hogy az Underworld Ascendant az a játék lehessen, amit mindannyian szeretnénk. Ez mindannyiunk számára óriási, felejthetetlen élmény volt. Mostantól áttérünk a hivatalos oldalra, ahol folyamatosan tájékoztatni fogunk titeket az újdonságokról, lesznek élő események, társaloghatunk a fórumon, a szavazásokon pedig hangot adhattok elképzeléseiteknek. Közösen fogjuk átélni a kalandot, amit az Underworld Ascendant elkészítése jelent.” – olvasható a fejlesztők köszönetnyilvánítása.
Azzal, hogy a rajongók 860 000 dollárt dobtak össze a projektre, további plusz tartalmak elkészítését is lehetővé tették. Új helyszínek és új fajok kerülnek a játékba, lesznek kísérő állataink, több zene csendül majd fel, ezek ráadásul dinamikusan változnak majd az események hatására. ■

Underworld Ascendant
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Underworld Ascendant

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló