Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb Rainbow Six: Siege információk

Vadonatúj játékbeli tartalmakról és egyéb nyalánkságokról rántották le ma a leplet.

2015.03.30. 22:42 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

Tom Clancy sajnálatos halálával a nevéhez fűződő kiváló játékok sora szerencsére nem szakadt meg végleg. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a programok jogait birtokló Ubisoft remélhetőleg még idén megjelenő vadonatúj Rainbow Six játéka, a rajongók által tűkön ülve várt Rainbow Six: Siege. Ennek kapcsán egyre több bejelentést tesz a kiadó PR-csapata, akik ma két újabb várható nyalánkságról is lerántották a leplet. Ezek egyike egy teljesen új játékmód, amely szándékaik szerint még tovább mélyíti a csapatalapú játékélményt. A Field Operator névre keresztelt rendszer segítségével ki-ki összeállíthatja a maga ideális, lehető legütőképesebb egységét, amihez számos, a világ különböző elit katonai és egyéb egységeiben szolgáló specialista áll majd a rendelkezésünkre. Ők a maguk szakterületének avatott mesterei – robbantók, mesterlövészek és egyebek –, és a szerepjátékokból ismert perkökhöz hasonlóan újabb és újabb pluszt adnak beválasztásuk esetén alakulatunkhoz, így gyakorlatilag a szintén főleg a szerepjátékokból és MMO-kból ismert buildek mintájára állíthatja bárki össze a szerinte leghalálosabb kombinációt. Az új játékmódhoz természetesen friss trailer is dukál, amelyet alább nézhettek meg.
A másik fontos mai bejelentés az Art of Siege Edition című, a Ubi Shopban már előrendelhető gyűjtői kiadást leplezte le, amely a teljes játék mellett egy gyűjtői dobozt, a Gold Skin Pack nevű, fegyvereinket színarany külsővel felruházó DLC-t, és egy exkluzív, százhúsz oldalas taktikai útmutatót tartalmaz. Ez utóbbi a fejlesztők mellett számos veterán játékos tanácsai és útmutatása alapján kerül összeállításra, és a játékban szereplő valamennyi egységről, fegyverről és miegymásról tartalmaz minden apró-cseprő részletet.
A kiadó azt is elárulta, hogy a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra még a tervek szerint idén megjelenő programot előrendelő felhasználók garantált hozzáférést kapnak a bétateszthez, illetve dobozos változat előrendelése esetén ezen kívül egy számozott, gyűjtői fémdoboz is ütni fogja a markukat. ■

előző
következő
Újabb Rainbow Six: Siege információk
Újabb Rainbow Six: Siege információkÚjabb Rainbow Six: Siege információk
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló