Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb sztár száll be a Kholat fejlesztésébe

Sean Bean után egy énekesnő, Mary Elizabeth McGlynn is részt vesz a játék készítésében.

2015.04.17. 09:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az IMGN.PRO csapata korábban már mesélt arról, hogy munkájukat a Kholat elkészítésében egy igazi filmsztár, Sean Bean (A gyűrűk ura trilógia, Jupiter felemelkedése, A sziget stb.) is segíteni fogja. A színésznek egyáltalán nem idegen már a videojátékok világa, hiszen korábban szerepelt már a The Elder Scrolls IV: Oblivionban is. A Kholatban a narrátor szerepe jutott neki.
A napokban újabb híresség csatlakozott a stábhoz, ám ezúttal nem egy színész, hanem egy énekesnő. Mary Elizabeth McGlynn neve elsősorban a videojátékos társadalom számára lehet ismerős, hiszen az elmúlt években megannyi játékhoz kölcsönözte a hangját, de előfordult, hogy énekelt is. Olyan játékokban hallhattuk már, mint a Batman: Arkham City, a Devil May Cry 4, a Final Fantasy XIII, vagy épp a Silent Hill széria.
„Mary Elizabeth McGlynn jutott elsőként eszünkbe, mikor elkezdtük keresni a megfelelő hangot a Kholat sajátosan komor hangulatához. Mikor igent mondott, az első stúdiómunka máris szinte tökéletesen sikerült. A közös munka személyesen is nagy élvezet számomra. Elképesztő érzés hallani McGlynn hangját a saját játékodban, pláne, ha a Silent Hill sorozat nagy rajongója vagy.” – nyilatkozta az együttműködésről Łukasz Kubiak, a stúdió alapítója.
A Kholat már így is nagyon ígéretes alkotásnak tűnt, ezt pedig tovább fokozza a nagy nevek csatlakozása is. A Djatlov incidens történetét feldolgozó alkotás jelen állás szerint június 10-én fog megjelenni PC-re. ■

előző
következő
Újabb sztár száll be a Kholat fejlesztésébe
Újabb sztár száll be a Kholat fejlesztésébeÚjabb sztár száll be a Kholat fejlesztésébeÚjabb sztár száll be a Kholat fejlesztésébeÚjabb sztár száll be a Kholat fejlesztésébeÚjabb sztár száll be a Kholat fejlesztésébe
Kholat
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kholat

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló