Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

505 Games játékok az E3-on

Az ADR1FT és az Assetto Corsa mellett több más érdekes játék is jelen lesz a kiadó standján.

2015.06.11. 13:26 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

Az 505 Games is felfedte a jövő hétre tervezett E3-as programját. A kiadó standján meglehetősen sok játékkal találkozhatnak majd a rendezvényre kilátogatók, ezek között több érdekes cím is szerepelni fog.
Az ADR1FT az egyik legígéretesebb készülő sci-fi horrorjáték, amelyben egy elhagyatott űrállomáson térünk magunkhoz. Túl sok időnk nincs megfejteni, hogy mi történt körülöttünk, mivel az űrállomás a pusztulás szélére sodródott.
Az ABZÛ című alkotást még a tavalyi E3-on jelentették be, de azóta sem sokat tudtunk meg róla. A játékban az óceán mélyét kell búvárunkkal felfedeznünk.
Az Assetto Corsát aligha kell az autós játékok szerelmeseinek bemutatni, hiszen már fél éve elérhető a PC-s változat. Készül azonban a konzolos kiadás is, amely mellett új tartalmakat is bemutatnak majd a show-n.
A következő játék az Overkill’s The Walking Dead, amely a népszerű képregényen alapuló zombis alkotás lesz. A történet tehát adott, ehhez jön még a stúdió játékaira jellemző pörgős játékmenet, így kis szerencsével egy remek alkotáshoz lesz szerencsénk.
Ha már Overkill, ők egy másik játékukkal, a PayDay 2-vel is jelen lesznek a rendezvényen. Egész pontosan annak új, Crimewave Edition változatát viszik magukkal, amelyben a játékon túl az összes eddig megjelent DLC is megtalálható lesz.
A Brothers: A Tale of Two Sons sem mai játék már, ám eddig csak PC-re volt elérhető. A napokban a kiadó bejelentette, hogy készül a PlayStation 4 és Xbox One változat is, amely szintén kint lesz az E3-on.
A fenti játékok mellett a kiadó telefonokra és táblagépekre szánt alkotásai közül is több kipróbálható lesz a show-n: közülük az Airframe: Nemesist, az Embert, a Hidden Heroest, a Battle Islandset, a Terrariát és a Gems of Wart érdemes megemlíteni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló