Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege E3 trailer

Újra akcióban a szivárvány hatosok.

2015.06.16. 02:27 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

Természetesen a sokak által kíváncsian várt Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege sem maradt távol az idei E3-tól. Épp egy évvel a bejelentése után ismét nagyon látványos játékmenet-bemutatót, valamint egy másik hangulatos előzetest (Angela Bassettel a főszerepben) kapott a különböző országok speciális alakulatait felvonultató akciójáték.
A játékban az egyszemélyes küldetések mellett kapunk kooperatív játékmódot (Terrorist Hunt) és kompetitív többjátékos módot is. A kooperatív módban – amit az egyik trailer is bemutat – egyszerre legfeljebb öten alakíthatunk csapatot, hogy aztán közös erővel (és megfelelő csapatmunkával) likvidáljuk a rosszfiúkat. A játék véletlenszerűen válogat a helyszínek, a napszakok, a célkitűzések és a célpontok elhelyezkedése közül, így ritkán kell kétszer ugyanazt a feladatot ugyanakkor, ugyanúgy végrehajtanunk. Ehhez párosul az ígéretek szerint a sorozatban eddig látott legokosabb mesterséges intelligencia is, amely képes lesz szorult helyzetbe hozni a játékosokat.
A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege október 13-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig is látogassatok el a hivatalos oldalra, ahol további részleteket tudhattok meg róla. ■


előző
következő
Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege E3 trailer
Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege E3 trailerTom Clancy’s Rainbow Six: Siege E3 trailerTom Clancy’s Rainbow Six: Siege E3 trailerTom Clancy’s Rainbow Six: Siege E3 trailerTom Clancy’s Rainbow Six: Siege E3 trailerTom Clancy’s Rainbow Six: Siege E3 trailer

hozzászólások (6)

GeryG
GeryG 2015.06.16. 10:11
A könyvhöz sajnos nem volt szerencsém, viszont emlékeim szerint a R6 első részei még a kőkemény taktikázásról, tervezésről és a minél pontosabb kivitelezésről szóltak. Ez viszont már nem más, mint egy sokadik pörgős akciólövölde különböző felszerelésekkel rendelkező egységekkel 0 taktikázással.
Ezerszer leírtam már, de nekem az utolsó tényleg taktikus FPS a SWAT 4 volt... kár, hogy azt a szériát végleg leírták a fejlesztők... és félő, ha egyszer mégis elővennék, abból is valami hasonló particle és lightning orgiát csinálnának. :(
ivanova36
ivanova36 2015.06.16. 10:38
Pedig érdemes elolvasni a könyvet, ha másért nem, látni honnan indult a sorozat és mivé lett...
VodevilX
VodevilX 2015.06.16. 10:59
Ez az a játék, ami idén egyszer már a BF Hardline volt... egy teljesen felesleges akármi. Amivel novemberben már kb senki sem fog játszani, decemberben pedig már emlékezni sem.
A Patriots nagyon ígéretesnek tűnt, nem is értem miért kellett kivágni és ilyen irányba elmenni. Remélhetőleg majd megunja valaki és összedob kickstarterrel egy SWAT-ot.
Skorpio90
Skorpio90 2015.06.16. 11:14
"Ezerszer leírtam már" - de ha egyszer tényleg az volt az utolsó, ráadásul zseniális taktikai játék... :-) Csak aztán nehogy lekapjam a polcról, hogy nyomjam egy kicsit!
GeryG
GeryG 2015.06.16. 11:27
Semmivel nem multiztunk haverokkal annyit (koop. és komp.) mint SWAT 4-gyel... :)
ajánlott olvasnivaló