25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2015

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege E3 trailer

Újra akcióban a szivárvány hatosok.

Írta: GeryG 6 hozzászólás

Természetesen a sokak által kíváncsian várt Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege sem maradt távol az idei E3-tól. Épp egy évvel a bejelentése után ismét nagyon látványos játékmenet-bemutatót, valamint egy másik hangulatos előzetest (Angela Bassettel a főszerepben) kapott a különböző országok speciális alakulatait felvonultató akciójáték.
A játékban az egyszemélyes küldetések mellett kapunk kooperatív játékmódot (Terrorist Hunt) és kompetitív többjátékos módot is. A kooperatív módban – amit az egyik trailer is bemutat – egyszerre legfeljebb öten alakíthatunk csapatot, hogy aztán közös erővel (és megfelelő csapatmunkával) likvidáljuk a rosszfiúkat. A játék véletlenszerűen válogat a helyszínek, a napszakok, a célkitűzések és a célpontok elhelyezkedése közül, így ritkán kell kétszer ugyanazt a feladatot ugyanakkor, ugyanúgy végrehajtanunk. Ehhez párosul az ígéretek szerint a sorozatban eddig látott legokosabb mesterséges intelligencia is, amely képes lesz szorult helyzetbe hozni a játékosokat.
A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege október 13-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig is látogassatok el a hivatalos oldalra, ahol további részleteket tudhattok meg róla.


Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  • Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  • Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  • Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  • Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  • Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

GeryG
GeryG [2289]
Semmivel nem multiztunk haverokkal annyit (koop. és komp.) mint SWAT 4-gyel... :)
Skorpio90
Skorpio90 [5505]
"Ezerszer leírtam már" - de ha egyszer tényleg az volt az utolsó, ráadásul zseniális taktikai játék... :-) Csak aztán nehogy lekapjam a polcról, hogy nyomjam egy kicsit!
VodevilX
VodevilX [11345]
Ez az a játék, ami idén egyszer már a BF Hardline volt... egy teljesen felesleges akármi. Amivel novemberben már kb senki sem fog játszani, decemberben pedig már emlékezni sem.
A Patriots nagyon ígéretesnek tűnt, nem is értem miért kellett kivágni és ilyen irányba elmenni. Remélhetőleg majd megunja valaki és összedob kickstarterrel egy SWAT-ot.
ivanova36
ivanova36 [1321]
Pedig érdemes elolvasni a könyvet, ha másért nem, látni honnan indult a sorozat és mivé lett...
GeryG
GeryG [2289]
A könyvhöz sajnos nem volt szerencsém, viszont emlékeim szerint a R6 első részei még a kőkemény taktikázásról, tervezésről és a minél pontosabb kivitelezésről szóltak. Ez viszont már nem más, mint egy sokadik pörgős akciólövölde különböző felszerelésekkel rendelkező egységekkel 0 taktikázással.
Ezerszer leírtam már, de nekem az utolsó tényleg taktikus FPS a SWAT 4 volt... kár, hogy azt a szériát végleg leírták a fejlesztők... és félő, ha egyszer mégis elővennék, abból is valami hasonló particle és lightning orgiát csinálnának. :(
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (6 db)