Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Nem lesz The Division telefonos alkalmazás

A játékot 2013-ban egy érdekesnek tűnő telefonos alkalmazással együtt jelentették be. Utóbbiból végül nem lesz semmi.

2015.06.22. 20:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2013-ban több más akkor bejelentett játékhoz hasonlóan a Tom Clancy’s The Divisiont is úgy mutatták be, hogy mellé egy telefonokra és táblagépekre szánt kiegészítő alkalmazást is prezentáltak. Utóbbiban sokkal mélyebben részesei lehettünk a játéknak, mint sok más alkotás esetében, hiszen ténylegesen beleszólhattunk egy-egy csata alakulásába. Telefonunkon egy drón képét láttuk, így felfedhettük társainknak az ellenséges egységek hollétét és a adatait, emellett különféle kiegészítőket dobhattunk le a pályára.
Az elmúlt két évben nem csupán a játékról hallhattunk viszonylag keveset (leszámítva az idei E3-at, amióta szinte minden napra jut valami új hír vele kapcsolatban), hanem a hozzá járó alkalmazásról is. Nos, mára kiderült, hogy ez nem véletlen. Az IGN-nek adott interjújában az egyik fejlesztő elárulta, hogy az alkalmazás fejlesztését végleg leállították, mivel idő közben kiderült, hogy az túlságosan is felborította a játékon belüli egyensúlyt, így nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Ez talán annyira nem is baj, hiszen az elmúlt években hiába lett egy rövid időre divat a fejlesztők között a különféle kiegészítő alkalmazások készítése, ezek többsége nem nyújtott kiemelkedő élményt, sőt… A Tom Clancy’s The Division vélhetően enélkül is képes lesz megállni a helyét, ha pedig mégsem, azon egy ilyen kiegészítés sem sokat segítene. Erre a kérdésre leghamarabb az év második felére várt béta alatt is kaphatunk választ, de legkésőbb a jövő márciusi premier után minden kiderül. ■

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló