Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Cars 2

Bejelentették a Project Cars 2-t

Nem, az első rész támogatása sem fejeződik be!

2015.06.23. 12:21 | szerző: Sityi | kategória: Játék

A Slightly Mad Studios tegnap este bejelentette, hogy elkezdték a Project Cars 2 fejlesztésének előkészületeit, ami természetesen a pénzgyűjtéssel kezdődik. Ezúttal 7 millió angol font a cél, de a tervek igencsak impresszívek:

  • 50 helyszín kb. 200 vonalvezetéssel - és nem mindegyik szép, simára vasalt aszfalttal van borítva!
  • Ebből következően bizony a rallys szakágak is képviselve lesznek, tehát számíthatunk többek között hillclimb és rallycross versenyekre is.
  • Nagyobb hangsúlyt kap a co-op mód, immáron lesz lehetőségünk közös csapatban versenyezni, pilótacserére a 24 órás futamokon, és akár spotterek is lehetünk (a spotter feladata tájékoztatni a pilótát a körülötte zajló forgalomról és történésekről, kiemelt szerepe van például a NASCAR-ban).
  • Még nagyobb hangsúlyt kap az e-sport jelleg, így képesség-tudás-viselkedés alapú lesz a matchmaking, emellett a ligák lebonyolítását segítő eszközök is helyet kapnak, úgy mint a néző funkció és az élő közvetítés lehetősége.

Fontos azt azonban kiemelni, hogy a Project Cars első részének fejlesztése és támogatása sem áll le - a londoni srácok 2 évig szállítják az ingyenes és fizetős tartalmakat, és természetesen a hibajavításokat. Továbbá nem árt figyelembe venni azt sem, hogy relatíve kicsi csapatról van szó, így a megjelenés még jócskán odébb van (ugyebár az első rész fejlesztése is több, mint 3 évet vett igénybe). Akik szeretnének részt venni ebben a buliban, azok itt nézhetik meg az egyes befizetési szintek árát és jutalmazását (az oldal közepe felé). ■

előző
következő
Bejelentették a Project Cars 2-t
Bejelentették a Project Cars 2-tBejelentették a Project Cars 2-tBejelentették a Project Cars 2-tBejelentették a Project Cars 2-t
Project Cars 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Project Cars 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló