Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jade Raymond csatlakozott az EA-hez

Saját stúdiót alapított, amely a BioWare-rel és a Visceral Gamesszel is együtt fog dolgozni.

2015.07.14. 11:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jade Raymond neve a legtöbbeknek a Ubisoft és az Assassin’s Creed széria kapcsán lehet ismerős, hiszen a csinos fejlesztő-producer e szériával érte el eddigi legnagyobb sikereit. Egészen tavaly októberig ő vezette a Ubisoft Toronto stúdiót, ám akkor végleg elköszönt a francia kiadótól, hogy új kihívások elé nézzen. Ezt a jelek szerint az EA-nél találta meg, ugyanis a minap hivatalossá vált, hogy a neves kiadó berkein belül megalapította a Motive stúdiót.
„Boldogan jelentem be, hogy csatlakoztam az Electronic Artshoz és megalapítottam a Motive stúdiót az otthonomban, Montrealban, Kanadában.” – nyilatkozta Raymond.
A Motive stúdió egyelőre nem saját játékon fog dolgozni, hanem szorosan együttműködnek majd a BioWare csapatával, akiknél köztudottan az új Mass Effect: Andromeda játék készül. Emellett besegít a Visceral Games munkájába egy még be nem jelentett Star Wars játékon, amelyen Amy Hennig is dolgozik.
„Évek óta ismerem Amyt és csodálom a munkáját az Uncharted játékokon. Hihetetlen, hogy az első nagy montreali projektünk kreatív vezetője Amy lesz. A lehetőség együtt dolgozni vele és a Visceral csapatával, és játszani a Star Wars univerzumban egy soha vissza nem térő élmény.”

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló