Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lesz Uncharted: The Nathan Drake Collection demo

A Sony tervei szerint az első három rész felújított kiadásának kipróbálható változata még a nyáron megérkezik.

2015.07.16. 21:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jó lenne egy kicsit feleleveníteni Nathan Drake első három kalandját, mielőtt jövőre belefognál a negyedikbe? De félsz, hogy mai szemmel az első játékok talán már csalódást fognak okozni? Nos, akkor neked való az Uncharted: The Nathan Drake Collection, amely az első három rész felújított kiadását rejti PlayStation 4-re. Ennek létéről nyár eleje óta tudunk, ám mára az is kiderült, hogy még a premier előtt kapunk belőle egy demót is. Ezt a Sony erősítette meg, ám azt egyelőre nem kötötték az orrunkra, hogy ebben pontosan mennyit próbálhatunk ki a játékokból. Így azt sem tudni, hogy mindhárom epizódból kapunk-e ízelítőt, vagy csak az egyikből.
A fejlesztők egyébként nem csak grafikailag csinosítják ki a trilógiát, hanem lehetőségeikhez mérten a játékmenetet is gatyába rázzák picit. Ez főleg a legelső epizódot érinti, ahol bizonyos elemeket a későbbi részekhez igazítanak. És, hogy a látvány mennyit fog szépülni? Erről az alábbi képek tanúskodjanak!
Az Uncharted: The Nathan Drake Collection október 9-én fog megjelenni kizárólag PlayStation 4-re. ■

előző
következő
Lesz Uncharted: The Nathan Drake Collection demo
Lesz Uncharted: The Nathan Drake Collection demoLesz Uncharted: The Nathan Drake Collection demoLesz Uncharted: The Nathan Drake Collection demoLesz Uncharted: The Nathan Drake Collection demoLesz Uncharted: The Nathan Drake Collection demo
Uncharted: The Nathan Drake Collection
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted: The Nathan Drake Collection

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló