Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Gambit – Channing Tatum vagy sem?

Sokáig úgy nézett ki, hogy mágikus Miki bújik a kártyapaklis mutáns bőrébe, ám lehet, hogy mégsem.

2015.07.29. 16:24 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Sokáig úgy nézett ki, hogy az utóbbi évek egyik legfelkapottabb színészévé vált Channing Tatum lesz majd az új X-men eredetmozi, a Gambit címszereplője, legalábbis a 20th Century Foxnak ez volt a szándéka. A kártyákkal zsonglőrködő (és robbantgató) mutáns eredettörténetének kiemelt szerepet szánnak a stúdiónál, hiszen ezzel szeretnék pótolni a Hugh Jackman által életre keltett Wolverine (itthon Farkas, habár a képregényekben eredetileg Rozsomáknak hívták…) mozikat – mivel azokból elvileg nem készül több.
A Rupert Wyatt által dirigált filmet a tervek szerint idén októberben kezdik forgatni Louisiana államban – nem is rossz büdzséből: 154 millió dollárt szánnak a munkára. Csakhogy a legfrissebb hírek szerint hiba csúszhat a számításokba, mivel gondok adódtak Tatum szerződésével. Hogy pontosan micsoda, azt persze nem lehet tudni (egyesek szerint a színész komolyabb babérokra törne, mások szerint csak producerként venne részt a film elkészítésében), de egyes források szerint a színész könnyen ki is táncolhat a projektből (ha már egyszer ő Magic Mike…), amelyhez nagyjából tavaly nyár óta köti mindenki. Lényegében az egész marketinghadjárat az ő személyére épült, így elég komoly érvágásnak számíthat a távozása.
Sok tehát az új pletyka a film körül, amely jelen állás szerint 2016. október 7-én mutatnának be a mozikban, de így egyelőre ez is visszacsúszott a kérdőjelek közé. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló