Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Get Even

Csak jövőre jöhet a Get Even

A The Farm 51 ígéretes játéka csak húzódik és húzódik.

2015.08.14. 12:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mintha csak ma lett volna, pedig már másfél év is eltelt azóta, hogy a The Farm 51 (emlékeztek, ők követték el a közepes NecroVision, valamint a rém gyenge Painkiller: Hell & Damnation és még annál is sokkal szörnyűbb Deadfall Adventures játékokat) bejelentette új játékát, amely a Get Even címet kapta. Ellentétben előző próbálkozásaikkal, ez a játék első ránézésre kifejezetten ígéretesnek tűnt. Az első képek és trailer egész pofás megvalósítást sugalltak, bár az is igaz, hogy a történetről és a játékmenetről alig árultak el valamit. Az akkoriban még divatosnak számító (ám idő közben akkorát bukó, hogy mára teljesen eltűnő) többjátékos-egyszemélyes kampány megoldást választották, vagyis a saját kis történetünkben bármikor felbukkanhat egy másik játékos is, hogy borsot törjön az orrunk alá.
Az elmúlt bő másfél évben viszont síri csend vette körül a projektet, alig érkezett bármilyen említésre méltó hír vagy információ, így szinte meg is feledkezhettünk róla. Most viszont egy picit felkavarodott az állóvíz, ugyanis kiderült, hogy a stúdiót és a játékot a Namco Bandai karolta fel, akik így elvállalták a kiadást is. Erre a legújabb hírek szerint (nem meglepő módon) leghamarabb 2016-ban kerülhet sor.
„Büszkék vagyunk, hogy együttműködhetünk a The Farm 51 csapatával ezen az ígéretes projekten. A Get Even minden bizonnyal a következő év egyik meghatározó játéka lesz, filmszerű megoldásai, kőkemény és megragadó története miatt minden játékosnak érdemes lesz rá odafigyelni.” – nyilatkozta Herve Hoerdt, a kiadó európai ágának vezetője. ■

Get Even
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Get Even

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló