Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem hétköznapi port lesz az Uncharted: The Nathan Drake Collection

A fejlesztők szinte minden részletet kicserélnek a játékokban.

2015.08.24. 08:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2007-es megjelenésekor még kifejezetten szemkápráztatónak számított az Uncharted: Drake’s Fortune, amely akkor a PlayStation 3 egyik legjobb játéka volt. Nathan Drake ezt követően további két kalandot élt át a 2009-es Uncharted 2: Among Thievesben és a 2011-es Uncharted 3: Drake’s Deceptionben. A három rész látványvilágában folyamatosan fejlődött, így már az első és harmadik epizód között is jelentős különbségek voltak.
Az október 9-én érkező Uncharted: The Nathan Drake Collection mindhárom részt magába foglalja és egy csomagban hozza el PlayStation 4-re. Az új konzolban rejtőző erőforrások pedig lehetővé teszik a Bluepoint Games (ők készítik a portot a Naughty Dog számára) csapatának, hogy alaposan ráncba szedjék a játékokat. A stúdió ígérete és az előzetes elemzések szerint ezúttal nem egy hagyományos „húzzuk fel a felbontást és cseréljünk ki néhány textúrát” porthoz lesz szerencsénk. Mivel az első rész óta már 8, de már a harmadik óta is 4 év eltelt, a fejlesztők a korosodó modellek lecserélése mellett döntöttek. Hogy a három rész között ezúttal már ne legyen olyan szembetűnő grafikai különbség, mindegyikben hasonlókra cserélik a modelleket. Igaz ez a textúrákra is, amelyek nem csak néhányra, hanem szinte az összesre érvényes. Emellett az olyan látványeffekteket, mint a robbanások és a tűz is teljesen átdolgozzák. Természetesen a felbontást is feltornázzák 1080p-re, ahogy várhatóan a stabil 60 fps teljesítménnyel sem lesz gond – ráadásul élsimításra is számíthatunk.
Néhány napja érkezett egy sztori-összefoglaló trailer, ennek most megnézhetitek az PS4-PS3 összehasonlító változatát is. ■

Uncharted: The Nathan Drake Collection
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted: The Nathan Drake Collection

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló