Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Saját vidámparkot nyitna a Ubisoft

A park 2020-ban nyithatja meg kapuit Malajziában, ahol Assassin’s Creed és Raving Rabbids témájú játékok várnának a látogatókra.

2015.09.07. 16:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem akármilyen projektbe vágja a fejszéjét a világ egyik legnagyobb videojáték-kiadója, a francia Ubisoft. Nem, nem egy újabb videojáték-sorozatról vagy egy mozis játékadaptációról van szó. Hanem egy saját vidámparkról. Pontosabban (ahogy a franciák fogalmaztak) egy újgenerációs vidámparkról. A parkot a Ubisoft Motion Pictures és a RSG (a Movie Animations Park Studios alapítója) közösen hozná össze, a témát pedig természetesen a kiadó saját játékai adnák.
A parknak jelen állás szerint Kuala Lumpur adna otthont, méghozzá egy 10 000 m2-es területen. Itt épülne fel a rengeteg játék, hullámvasút, show és attrakció, amelyek többek az Assassin’s Creed, a Raving Rabbids és a Just Dance világát dolgoznák fel.
Ez egy hatalmas vállalkozás, amelynek tető alá hozása bizony sok időbe telik. Éppen ezért a park megnyitójára 2020 előtt aligha kerül sor. De ha egyszer megnyitja kapuit, kinek ne kerülne fel a bakancslistájára, hogy kilátogasson? ■

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2015.09.10. 14:26
Ezt is fékészen építés közben nyitják meg? Esetleg hullámvasútnál a pálya legalább készen lesz végig? Vagy a dodgembe a kispárnáért is külön kell majd fizetni? Esetleg plusz zsetonért vastagabb ütközőt kapunk?
ajánlott olvasnivaló