Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Saját vidámparkot nyitna a Ubisoft

A park 2020-ban nyithatja meg kapuit Malajziában, ahol Assassin’s Creed és Raving Rabbids témájú játékok várnának a látogatókra.

2015.09.07. 16:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem akármilyen projektbe vágja a fejszéjét a világ egyik legnagyobb videojáték-kiadója, a francia Ubisoft. Nem, nem egy újabb videojáték-sorozatról vagy egy mozis játékadaptációról van szó. Hanem egy saját vidámparkról. Pontosabban (ahogy a franciák fogalmaztak) egy újgenerációs vidámparkról. A parkot a Ubisoft Motion Pictures és a RSG (a Movie Animations Park Studios alapítója) közösen hozná össze, a témát pedig természetesen a kiadó saját játékai adnák.
A parknak jelen állás szerint Kuala Lumpur adna otthont, méghozzá egy 10 000 m2-es területen. Itt épülne fel a rengeteg játék, hullámvasút, show és attrakció, amelyek többek az Assassin’s Creed, a Raving Rabbids és a Just Dance világát dolgoznák fel.
Ez egy hatalmas vállalkozás, amelynek tető alá hozása bizony sok időbe telik. Éppen ezért a park megnyitójára 2020 előtt aligha kerül sor. De ha egyszer megnyitja kapuit, kinek ne kerülne fel a bakancslistájára, hogy kilátogasson? ■

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2015.09.10. 14:26
Ezt is fékészen építés közben nyitják meg? Esetleg hullámvasútnál a pálya legalább készen lesz végig? Vagy a dodgembe a kispárnáért is külön kell majd fizetni? Esetleg plusz zsetonért vastagabb ütközőt kapunk?
ajánlott olvasnivaló
Jön az Xbox Game Pass Jön az Xbox Game Pass
Újabb képek az Escape from Tarkovból Újabb képek az Escape from Tarkovból
Ingyen Rising Storm GOTY a Humble Store-ban Ingyen Rising Storm GOTY a Humble Store-ban