Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us The Last of Us

The Last of Us 2?

Lehet, hogy elszólta magát a Naughty Dog?

2015.09.17. 11:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

„Joel és Ellie története így kerek egész, nem tervezünk folytatást.” – jelentette ki évekkel ezelőtt a Naughty Dog még a The Last of Us megjelenése előtt. Aztán látva a játék hatalmas sikerét, apránként finomodott a hozzáállásuk, később egy interjúban Neil Druckmann már úgy fogalmazott, 50-50% az esélye egy esetleges folytatásnak.
A stúdió az óta PlayStation 4-re is elkészítette a játékot, jelenleg pedig az Uncharted 4: A Thief’s Enden dolgoznak gőzerővel.
A stúdió a napokban élő közvetítést tartott Eric Monacelli, John Sherr és Eric Baldwin vezetésével a szintén készülő Uncharted: The Nathan Drake Collection kapcsán, amikor is érdekes dolgok hangzottak el. Bemutatkozásukkor kiemelték, hogy Baldwin volt, aki a karakterek mimikájáért felelt még az Uncharted 3 és „az első” The Last of Us játék fejlesztésekor. Ami azonnal szemet (vagy épp fület) szúrt a rajongóknak, az az „első” kifejezés. A találgatások természetesen azonnal megindultak, hogy már zajlanak a The Last of Us 2 fejlesztésének előkészületei, esetleg már maga a fejlesztés is.
Persze érdemes egy kicsit behúzni a féket, mielőtt bárkinek is messzire szaladna a fantáziája és olyasmire kezdené dörzsölni a tenyerét, ami nincs is. Ez a kifejezés ugyanakkora eséllyel jelentheti azt is, hogy még a PlayStation 3-as eredeti The Last of Usról beszéltek és nem a későbbi PS4-es Remastered Editionről, mint azt, hogy tényleg készül(get) a folytatás.
Ha bármi is van a háttérben, nagy a sansz rá, hogy az Uncharted 4 premierje előtt nem fogunk hallani róla. ■

The Last of Us
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last of Us

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló