Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem lesz sztorija a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege-nek

Nem lesz egyszemélyes kampány, mindössze botok ellen játszhatunk magunkban.

2015.09.28. 18:58 | GeryG | kategória: Játék

Emlékeztek még a Battlefield 1942-re? Egyike volt azoknak az FPS-eknek a 2000-es évek elején, amely nem rendelkezett hagyományos értelemben vett egyszemélyes kampánnyal. Mindössze a többjátékos mód pályáit és játékmódjait teljesíthettük egyedül MI által vezérelt botok ellen. Fura megközelítés volt, de hajlamosak voltunk lenyelni, hiszen a játék egyébként remek szórakozást nyújtott.
Nos, az egyelőre még kérdéses, hogy a Ubisoft akciójátéka, a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege mennyire lesz szórakoztató – erre jelenleg leginkább a bétán résztvevők tudnának válaszolni. Az viszont nem kérdés, hogy a játék valami másban hasonlítani fog az első Battlefield játékra: nem lesz benne egyszemélyes kampány. Ezt az EGX-en erősítették meg a készítők.
„Nem lesz önálló sztori mód. Teljesítened kell egy tréninget, amiben megismerheted az egyes operátorokat és felszerelésüket. Valamint kooperatív módban játszhatsz az egyes pályákon az MI ellen is.” – nyilatkozta a rendezvényen Scott Mitchell, a játék fejlesztésének művészeti vezetője.
A játék tehát kifejezetten a kompetitív többjátékos módra koncentrál, a feloldható tartalmakhoz is így juthatunk majd hozzá. Érdekes fordulat, ha azt nézzük, hogy a játék szellemi elődje, a Patriots épp a történetre koncentrált volna, amelyben a morális döntéshelyzetek játszották volna a főszerepet. Ennek fényében tehát egyre jogosabb a kérdés, hogy mivel tud majd kiemelkedni a játék a többjátékos FPS-ek nem épp szűkös mezőnyéből. Kiderül a december 1-i premier után. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

hozzászólások (5)

Skorpio90
Skorpio90 2015.09.28. 19:16
Nem fog kiemelkedni semmiben. Eladnak 1 millió példányt, majd 3 hónap múlva az üres szervereken lövöldözhetünk magunkban.
Raistlin666
Raistlin666 2015.09.28. 19:25
Mi a francnak kellett jegelni a dolgot a Vegas 1-2 után? Az a koncepció "uptodate" grafikával mai napig eladná magát. Kicsi taktika, coop és frankó lövölde. De neeeeeeem!
De nem baj így nem lesz gond kipengetnem a Fallout 4 árát. Csak zavar, hogy a SWAT mellett ez is halott ügy marad örökre...:-/
Baracklekvár
Baracklekvár 2015.09.28. 19:44
Én most is a Vegas2-vel játszogatok, s egy fikarcnyit sem mozgat meg ez a Siege. Térj vissza te is. Legnehezebb fokozaton másodmagaddal botok ellen pont elég szórakoztató.

Biztos az 'öregséggel' járó nosztalgia a magyarázat, de a másik játék, amivel időtlen időkig el lehet bohóckodni hasonló felállásban, az a GRAW2 a többszáz unoff. küldetéssel. És még az új játékokkal járó költségvetési deficit sincs.
VodevilX
VodevilX 2015.09.28. 19:52
Annyira, de annyira rá van írva hogy FAIL... Titanfall, Evolve és itt a következő felvonás... De már kezdetektől fogva.
Max abban lehet reménykedni, hogy sokat eladnak és az alapján valaki kickstartol egy igazi SWAT játékot!
scch
scch 2015.09.28. 21:59
Egy darabig el lehet játszogatni a játékkal, de hosszú távra nem ajánlom. Na meg igaz hogy csak béta, de annyit kell várni, hogy bejuss valahova, hogy inkább kilépsz a játékból... Nekem alapjáraton tetszik, eljátszogatok vele 1 - 1.5 órát, és nem is lenne rossz, de valami nem stimmel az egészben. Amúgy az tényleg igaz, hogy csapatmunka az egész. Legalábbis nekem ezek a meglátásaim.
ajánlott olvasnivaló