Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Golden Abyss nincs az Uncharted: The Nathan Drake Collectionben

Szerepelt a tervek között, de végül elvetették az ötletet. Ma megérkezett a játék demója.

2015.09.29. 14:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Másfél hét múlva megjelenik az Uncharted: The Nathan Drake Collection, amely PlayStation 4-re hozza el a sorozat eddig megjelent három epizódját. Teszi mindezt természetesen feltupírozott látványvilág és néhány ismert hiba kijavítása kíséretében.
Nathan Drake kalandjainak ismerői tudják, hogy a széria valójában már most sem trilógia, hiszen 2012-ben megjelent egy epizód az akkor debütáló PlayStation Vitára is, ez volt az Uncharted: Golden Abyss. Sajnos ez azonban nem került fel a gyűjtemény korongjára, pedig a tervezési szakaszban még szó volt róla. Erről beszélt a közösségi kapcsolatokért felelős Arne Meyer is az EGX 2015-ön múlt héten.
„Szóba került, hiszen azt próbáltuk felmérni, hogyan gyűjthetnénk össze az összes Uncharted játékot. Ám amikor jobban megnéztük, hogy mit is akarunk kihozni a Nathan Drake Collectionből, rájöttünk, hogy az a három játék, a trilógia szépen felvezetést ad az Uncharted 4-hez. Összefüggő gyűjteményt szerettünk volna és a Golden Abyss valahogy kilóg ebből a sorból.”
Ugyanebben az interjúban az is szóba került, hogy miért nincs a gyűjteményben többjátékos mód. Erre is egyszerű volt a válasz: mivel még mindig vannak játékosok, akik a második és harmadik rész multijával játszanak, és a fejlesztők jelenleg nem is tervezik ezeket a szervereket leállítani, így nem szerették volna a közösséget megosztani.
Az Uncharted: The Nathan Drake Collection egyébként a megjelenés napján máris meg fogja kapni első frissítését is, amely néhány hibajavítást és további optimalizációt tartalmaz. Ennél viszont sokkal érdekesebb hír, hogy a játék demója, amely a második rész egyik pályáját tartalmazza, mától tölthető le a PlayStation Store-ból. ■

Uncharted: The Nathan Drake Collection
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted: The Nathan Drake Collection

hozzászólások (2)

Creativ3Form
Creativ3Form 2015.09.29. 18:41
Kár, hogy elvetették. :-( Szívesen kivittem volna azt is. Amúgy a demo meg nevetséges, rövid, a küldetés felénél egyszer csak el van vágva...kb. értelme nem volt így kiadni. :-D De szépnek szép...és remek lesz újrázni majd PS4-en. Ejjjh, lehetne már jövőhét. :-D
Raistlin666
Raistlin666 2015.09.30. 08:37
Ez mekkora rizsa már a közösség megosztásáról. 2015-ben biztos pörögnek az Uncharted szerverek PS3-on...
ajánlott olvasnivaló