For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry Primal

Jövő februárban jön a Far Cry Primal

Az eddigi modern környezetet az őskorra cserélték.

2015.10.06. 20:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap bukkant fel a világhálón a Ubisoft titokzatos előzetese, amely mindössze egy magából folyamatosan egyre többet megmutató képből és egy „hamarosan bejelentünk valamit” szövegből állt. A kép egy ősi barlangrajzot ábrázolt, ám ennél többet máig nem árultak el a franciák. Persze az egyik külföldi magazin vigyorogva beleköpött a levesükbe és elrontották a meglepetést, ugyanis idő előtt kikotyogták, hogy a titokzatos új játék nem más, mint a Far Cry Primal.
Ez mára hivatalossá is vált, folytatódik hát a népszerű akciósorozat, csak épp az új játék legfeljebb nyomokban tartalmaz majd mogyorót bármit is az elődeiből. A történet ugyanis a kőkorszakba repít vissza minket, vagyis röpke 10 000 évvel időszámításunk kezdete elé. Ennek megfelelően ezúttal nem gaz drogbárók vagy más gonosztevők ellen kell felvennünk a harcot, hanem az akkoriban Oros földjén (itt játszódik kalandunk) élő vadállatokkal. Mi Takkar állatprémből készült ágyékkötőjét húzhatjuk majd magunkra, aki hajdan egy volt törzse vadászai közül. Mostanra viszont már az egyetlen a hajdani vadászok közül, így ennek megfelelően egyszer csak vadászból prédává vált egy olyan világban, ahol az épp csak felegyenesedett humanoidok jelentik a kardfogú tigrisek kedvenc csemegéjét.
Utunk során tehát a puszta túlélés lesz az egyetlen feladat, ami persze már akkoriban sem volt épp egyszerű mutatvány: élelmet kell szereznünk, meg kell barátkoznunk azzal a fura valamivel, amit ma már csak tűznek hívunk, az elejtett állatokból és más, kezünk ügyébe kerülő tárgyakból pedig fegyvereket és felszerelést kell kalapálnunk magunknak. Hogy végképp ne legyen könnyű dolgunk, a vadállatokon kívül a többi törzs is a mi fejünkre pályázik, így velük is le kell számolnunk.
A Far Cry Primal már készül egy ideje, a fejlesztés elsősorban a Ubisoft Montreal stúdióban folyik, de besegít nekik a Ubisoft Toronto, a Ubisoft Shanghai Studio, és a Ubisoft Kiev Studio is. Az első videók és képek alapján kifejezetten pofásnak tűnik a játék, persze azért várjuk meg a játékmenet-bemutatókat is. Szerencsére a premier sincs már nagyon messze, hiszen jövő február 23-án érkezik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a PC-s változat jó Ubisoftos szokásnak megfelelően egy hónappal később, valamikor márciusban várható. ■


előző
következő
Jövő februárban jön a Far Cry Primal
Jövő februárban jön a Far Cry PrimalJövő februárban jön a Far Cry PrimalJövő februárban jön a Far Cry PrimalJövő februárban jön a Far Cry Primal
Far Cry Primal
A legutóbbi Far Cry Primal cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Bomc.
Bomc. 2015.10.08. 19:10
Komoly lesz!
további hírek

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.