25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Jön a StarDrive 2 első DLC-je

Fél éve jelent meg az űrstratégia, ezért most fél áron vásárolhatjuk meg a Steamen.

Írta: GeryG

Idén áprilisban jelent meg a Zero Sum Games űrstratégiája, a StarDrive 2, amely az első részhez képest sok szempontból megújult, elég csak a körökre osztott játékmenetre gondolni. A fejlesztők a napokban bejelentették, hogy készül a játék első DLC-je, a Sector Zero, amely érdekes játékmeneti újításokat fog hozni. Megjelennek a szektorok, amelyekről sosem tudhatjuk előre, hogy milyen titkokat rejtenek. Mikor először lépünk be egy-egy szektorba, akár a DLC új kampányának küldetéseit vagy eseményeit is megtalálhatjuk ott, de könnyen belefuthatunk űrbéli anomáliákba, vagy ősi csaták utáni maradványokra bukkanhatunk. A féreglyukak bejáratához bázisokat telepíthetünk, hogy mi irányítsuk a járat forgalmát, az űrállomásokat pedig fejleszthetjük, hogy hosszú távon is előnyben maradhassunk ellenségeinkkel szemben. Jelentősen megnő a galaxisok mérete is, amelyek így az alapjátékhoz képest akár négyszer nagyobbak is lehetnek. Ezeket pedig rengeteg küldetéssel és megoldandó feladattal zsúfolják nekünk tele. Persze új technológiákat is kifejleszthetünk, ehhez kapcsolódóan pedig két új győzelmi kondíció is megjelenik: a technológiai győzelem, valamint a történetalapú győzelem. A Sector Zero egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de a tervek szerint még idén meg fog érkezni.
A StarDrive 2 egyébként éppen fél évvel ezelőtt jelent meg, ezt megünnepelendő a fejlesztők most fél áron kínálják játékukat a Steamen. Az akció egészen október 16-ig tart.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

StarDrive 2

Platform:

Fejlesztő: Zero Sum Games

Kiadó: Iceberg Interactive

Megjelenés: 2015. április 9.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!