Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege trailer a játékmódokról

Bemutatták a Hostage Rescue, a Breach and Clear, valamint a Bomb Defusal játékmódokat.

2015.10.25. 11:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint mostanra köztudottá vált, a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege nem tartalmaz majd hagyományos értelemben vett egyszemélyes játékmódot, ehelyett a Ubisoft Montreal csapata minden erőforrását a lehet legjobb többjátékos élmény elkészítésére fordítja. Persze lesznek szóló küldetések is, de a hangsúly egyértelműen az egymás elleni küzdelmeken, azokon belül pedig a minél teljesebb csapatmunkán lesz. A játékban több játékmód közül válogathatunk majd, ezek közül a napokban érkezett új trailer hármat mutat be egy-egy példán keresztül.
A Hostage Rescue a más játékokból is ismerős túszmentő akciót takarja. Az egyik csapatot a fogva tartó terroristák, a másik pedig a kiszabadítására induló kommandósok alkotják. Előbbinek az a feladata, hogy feltartóztassa a kommandósokat, utóbbinak pedig értelemszerűen meg kell találnia a túszt, majd biztonságban ki kell juttatnia az evakuálási pontra. A második játékmód a Breach and Clear, amely egy picit megbolondított team deathmatch: a terroristák csapata beveszi magát egy épületbe (vagy épp szobába), míg a kommandósok csapatának be kell hatolnia és végeznie mindenkivel. A harmadik mód a Bomb Defusal, amelyben a kommandósoknak szintén egy adott helyiségbe kell bejutnia, majd azt elég ideig megvédenie ahhoz, hogy egy társuk deaktiválni tudja az ott ketyegő bombát.
A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege a tervek szerint december 1-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
A legutóbbi Tom Clancy's Rainbow Six: Siege cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Várható megjelenések - 2017. március

Beér-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.