Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Folytatást kaphat a Life is Strange

Egy azóta már korrigált interjúban szólta el magát egy író.

2015.11.13. 08:24 | szerző: Dino | kategória: Játék

Alain Damasio francia sci-fi és fantasy szerző a francia Alchimy oldalnak adott interjúban úgy nyilatkozott, hogy "Dolgoztam a Life is Strange szövegkönyvén [script doctorként] a Dontnod stúdió számára, és a folytatás, a Life is Strange 2 munkáiban is részt fogok venni." Ez alapján rögtön szárnyra keltek a hírek, hogy készül a folytatás, azonban az oldalon nem sokkal később - Damasio módosítási kérésére hivatkozva - megváltozott az interjú utolsó bekezdése, és jelenleg már csak annyi szerepel ott, hogy "Dolgoztam script doctorként a Dontnod stúdió által fejlesztett Life is Strange-en. Ha lenne folytatás, természetesen szívesen közreműködnék abban is."
Hogy véletlen elszólás volt-e, avagy tényleg készül a folytatás, az jó kérdés - a hasonló esetek többségében azért általában kiderült, hogy nincsenek véletlenek... ■

Life is Strange
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Life is Strange

hozzászólások (3)

Baracklekvár
Baracklekvár 2015.11.13. 08:50
Helyes. Első évad vége lapos lett, de ettől még jó lenne 2. évad is. Kíváncsi vagyok persze, mit lehet kihozni ebből a játékmenetből és alapötletből úgy, hogy ne ötlettelen rókabőr legyen.
Lacko
Lacko 2015.11.13. 09:05
Hát azért ezt lehetett sejteni az utolsó részek végén, hogy kicsit közhelyes lesz a vége, viszont ennek ellenére nem volt rossz.
Az a nehéz a kalandjátékokkal, hogyha jó egy kalandjáték, akkor minden percét élvezed és olyan nagy elvárásaid vannak a végével kapcsolatban, hogy annak lehetetlen eleget tenni. Nagyon sok jó kalandjátéknál éreztem már csalódást a végén. Pedig egyik sem volt rossz, csak hát maga a játék volt túl jó a végéhez képest ;) Amióta ezt elfogadtam, már tudom élvezni a befejezéseket is.
SPOILER
A LiS végeiből persze Chloe feláldozása a szebb, jobb, hosszabb vég. A másik nagyon lapos lett.


ONTOPIC: Legyen folytatás!
SPOILER
Ami azért is jó lesz, mert Max benne lesz, de Chloe nem. :P
GustyX
GustyX 2015.11.13. 09:25
Meglehet említeni azt is, hogy kap egy szép, "Limited Edition" kiadást a játék, amelynek megjelenése 2016. január 19-én lesz.
X1, PS4 és PC-re.

Lehet beszerzem, mivel az már egy teljes játék és artbook is jár hozzá és érdekel is:D
ajánlott olvasnivaló