Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

BUKTA fesztivál

2003.04.17. 16:01 | Madrac | kategória: Egyéb

Április 17-19-ig kerül megrendezésre a BUKTA fesztivál a budapesti Millenáris Parkban. A rendezvény Kibertér elnevezésű részében négy játékban mérhetik össze tudásukat az érdeklődők, Fifa 2003, Medal of Honor, Need ford Speed:Hot Pursuit 2 és The Sims. Az első három helyezett értékes nyereményeket és újság előfizetést nyer. Külön érdekesség, hogy Sims-ben a Millenáris Park minél élethűbb megalkotása a cél. A szombati napon 12:00-13:30 között az Offline-Online média témában lesz egy beszélgetés, melyen részt vesznek online szerkesztők és a PC Guru újság képviselői is. sok érdekes program lesz ezeken kívül is és mindenki ingyenesen internetezhet a 20 kiállított gépen.
Ezen kívül napközben diákzenekarok zenélnek, lesznek nagyjátékfilm és diákok által rendezett filmvetítések is. Lehet látni középiskolások által előadott színházi darabokat is, de más színtársulatok is fellépnek a három nap alatt. Ezeken kívül egy másik helyszínen mindennap déltől este hatig lesznek előadások és beszélgetések sokszor közéleti és ismert emberek részvételével aktuális témákról, melyeknek nagy része a középiskolásokat és a 20on éveseket érinti, de az idősebb korosztály is találhat neki érdekeseket. A helyszínen ezeken kívül megtekinthető lesz képzőművészeti kiállítás is, valamint az érdeklődök részt vehetnek egy tőzsdei szimulációs játékon, és még csocsó bajnokságra is sor kerül.
Mind a három nap estéjén neves magyar zenekarok és fellépők szórakoztatják a közönséget. Néhány név említése a teljesség igénye nélkül: Besh-o-droM, Varga Zsuzsa, Anima Sound System, Toy Division, Neo, Korai öröm, Ez a Divat, Emil.Rulez!, Heaven Street Seven, Dj Naga, és még sokan mások. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (2)

jani0624
jani0624 2003.04.18. 16:48
20 gép 20000 embernek, az érdekes lesz!
Z-Master
Z-Master 2003.04.18. 21:38
Majd 2 percenként váltják egymást.:-)
ajánlott olvasnivaló