For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Canon Digitális Alkotói Pályázat 2003

2003.04.19. 16:35 | szerző: Dino | kategória: Hardver

2003. szeptember 4-ig várja a Canon új, Canon Digitális Alkotói Pályázat 2003 (Canon Digital Creator’s Contest 2003) elnevezésű pályázatára a pályaműveket. A pályázat célja az internetes korszak új vizuális kifejezésmódjának kreatív felfedezése. A 2000. óta minden évben megrendezett pályázatra előző évben 77 országból összesen 5205 pályamunka érkezett, melynek negyedét Európából küldték be, hazánkból 29-et. Ennek nyertes munkáit májustól több európai városban is bemutatásra kerülnek, Londonban május 2-12., majd Berlinben május 20-25. között.
Az idei pályázatra is négy kategóriában várják az alkotásokat: Digitális fotó (nyomtatás), Digitális grafika/Illusztráció (nyomtatás), Digitális videó és Web. Minden kategóriában három díj, öt elismerés és egy Canon-díj kerül megítélésre. A nyertesekre pénzjutalom illetve Canon termékek várnak. A pénznyeremények összértéke idén 117.000 dollár (az első helyezettek 20-20.000 dollárt kapnak). A zsűri olyan munkákat vár, amik újradefiniálják a digitális kifejezésmód világát, illetve az eredetiség, a kifejezés és az üzenetközvetítés határait feszegetik.
A Canon Digitális Alkotói Pályázat 2003 szabályzatát és további információkat a www.canon.com/cdcc/ címen lehet találni. A magyarországi pályázatok eljuttathatók a Canon Hungária Kft-n keresztül is, legkésőbb 2003. augusztus 15.-i leadással a Canon Hungária Kft. székhelyén: 1031 Budapest, Záhony u. 7., Graphisoft Park 1. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.