Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

50 harcossal jön a King of Fighters XIV

A készítők egyelőre nem döntöttek a premier utáni DLC-k sorsáról.

2016.01.11. 15:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az egyik legtartalmasabb múltra visszatekintő verekedős játék a King of Fighters, amelynek első epizódja még 1994-ben jelent meg. A fő sorozat mellett megannyi mellékág is bővítette a kínálatot az elmúlt bő két évtizedben, hogy idén immár a King of Fighters XIV premierjére várhassanak a rajongók. A fejlesztő SNK Playmore részéről Yasuyuki Oda adott interjút nemrégiben a Famitsu magazinnak, amelyben a várható harcosokról esett szó. Elmondása szerint a megjelenés pillanatában 50 karakter közül válogathatnak majd a játékosok.
„Remek lesz. Ötven választható harcos lesz a premierkor. Számos karakter lesz a megjelenéskor, de nem tervezünk egy ideig újabbakkal bővíteni, szóval ezt pontosan írd le. Nem is lenne igazi KoF játék, ha csak néhány karakter lenne benne.”
Bár a fentiekből úgy tűnik, hogy a stúdió egyáltalán nem tervezi a karakterek számát DLC-ken keresztül gyarapítani, ezt Oda később finomította. Először megnézik, hogyan teljesít az ötven karakter a premier után, majd ez alapján határoznak a későbbi DLC-k sorsáról.
A King of Fighters XIV valamikor idén fog megjelenni kizárólag PlayStation 4-re, de a korábbi pletykákkal ellentétben bizonyosan nem januárban lesz a premier. ■

King of Fighters XIV
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
King of Fighters XIV

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló