Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Tom Clancy’s The Division - minden fertőző

Érdekes marketingkampánnyal próbálkozik a Ubisoft.

2016.01.12. 17:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha minden jól megy, akkor idén tavasszal végre elmerülhetünk a virtuális New York mocskában a Tom Clancy’s The Division jóvoltából. A Ubisoft mindig is értett a marketinghez és ezt a tudását a jelek szerint a legújabb játékukhoz is felhasználják. Egy érdekes kampányt indítottak útnak a napokban, amely a játék háttértörténetén alapul. A The Division ugyanis egy olyan közeljövőben játszódik, amelyben lakosságot egy agresszív vírusfertőzés tizedelte meg, míg végül a társadalom az összeomlás szélére sodródott.
A kampány épp arra hívja fel a figyelmet, hogy egy halálos vírus mennyire könnyedén, gyorsan és észrevétlenül képes utazni a világban és fertőzni mindenfelé. Hordozónak a leghétköznapibb használati tárgyak is tökéletesek, mint amilyen egy bankjegy. A Ubisoft készített egy ötletes weboldalt, ahol (állításuk szerint) valós adatok alapján vissza lehet ellenőrizni a nálunk lévő bankjegyek eredetét és történetét, ezek alapján pedig az oldal kiszámítja, hogy mennyi vírus és más anyag lehet a felületén, amiről egyébként sejtelmünk sem lenne. Végül az adatok alapján megmondja, hogy az adott bankjegy mennyire tekinthető potenciális veszélyforrásnak. Persze mindez valóban csak egy marketingkampány része, így senki ne kezdje kétségbeesetten elégetni a nála lévő eurót és fontot. Inkább tegye félre és azokból vegye meg március 8-án a Tom Clancy’s The Divisiont PC-re, PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra! ■

Tom Clancy's The Division
A legutóbbi Tom Clancy's The Division cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.