Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PlayStation 4-re érkezik tavasszal a Psychonauts

A folytatásra pedig bőven összegyűlt a szükséges pénz.

2016.01.13. 07:52 | szerző: Dino | kategória: Játék

Annak ellenére, hogy megjelenésekor nem aratott azonnal sikert (mindössze 100 ezer példányban fogyott belőle 11 évvel ezelőtt, nagy veszteséget okozva kiadójának, a Majescónak), az évek során nagy rajongótábor alakult ki Tim Schafer platformjátékához, a Psychonautshoz. Részben a különböző akcióknak is köszönhetően végül 2015 végéig 1,7 millió példányban fogyott a játék, tavaly decemberben pedig gyűjtésbe is kezdtek a folytatáshoz. A Psychonauts 2-re összegyűlt a tervezett 3,3 millió dollár (sőt, 3,8 millió felett állt meg a számláló), amit a kezdeti ígéreteknek megfelelően a fejlesztők és egy külső befektető egészít ki a teljes költségvetésre.
De ez a hír most nem erről szól, a Double Fine ugyanis egy friss bejelentéssel is szolgált: tavasszal megjelenik a játék első része PlayStation 4-re. Így aki korábban kimaradt a PS2-re is elkészült kalandokból, az most nekiindulhat Razzel a Whispering Rock Psychic Summer Campben induló történetnek. A végigjátszásra pedig bőven lesz idő, hiszen a második rész várhatóan 2018-ra fog elkészülni.
Mindeközben pedig ugye készül a PlayStation Experience-en bejelentett Psychonauts in the Rhombus of Ruin is, amely PlayStation VR-on lesz játszható. ■

Psychonauts
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Psychonauts

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló