Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

A Nintendo tervei a tavaszra

Három Nintendo 2DS csomag érkezik februárban, de több játékmegjelenésre is számíthatunk.

2016.01.14. 17:16 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Nintendo

A Nintendo nagy erőkkel készül a februárra és a tavaszra, ugyanis a következő hónapokban több fontos megjelenést is terveznek Európában. Ezek közül a fontosabbik a három új Nintendo 2DS gépcsomag európai premierje. Ezeket a Pokémon három verziója, a Red Version, a Blue Version és a Yellow Version ihlette, a csomagban pedig egy különleges, átlátszó konzol lapul, amelyre a választott színnek megfelelő Pokémon: Special Pikachu Edition játék Virtual Console változatát telepítették előre. Emellett a további nosztalgia jegyében a konzolok mellett tizenöt matrica is található, amelyekkel kedvünkre díszíthetjük a konzolt. Az új csomagok február 27-én fognak megjelenni.
A másik fontos Nintendo megjelenés már a Wii U-hoz köthető, erre érkezik ugyanis a 3D-s verekedős játéka, a Pokkén Tournament. Számos választható karakterrel, köztük olyan közönségkedvencekkel, mint Lucario és Blaziken, egyszerű irányítással, valamint rengeteg lenyűgöző Pokémon mozdulattal, a Pokkén Tournament egy teljesen új műfaj keretében mutatja be a Pokémon küzdelmek izgalmait. A játék valamikor tavasszal jelenik meg.
A megjelenések sorát január 22-én a Pokémon Rumble World dobozos változata nyitja. A játék digitálisan tavaly áprilisban debütált, de az új kiadásban extra tartalmakra is számíthatnak a játékosok. Február 19-én jelenik meg a Pokémon Super Mystery Dungeon Nintendo 3DS-re, amely 720 Pokémonnal, állandóan változó helyszínekkel és a sorozat ikonikus karaktereivel próbálja minél tovább a gépek elé szögezni a játékosokat. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló