Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aranylemezen a Dying Light új kiadása

Most már semmi sem állhat a The Following – Enhanced Edition premierjének útjába.

2016.01.18. 17:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Techland szerencsére ezúttal nem követi az általánosan bevett „elhalasztjuk, hogy jobb legyen” trendet és bejelentették, hogy a Dying Light: The Following – Enhanced Edition aranylemezre került, így a terveknek megfelelően tartani tudja a február eleji premiert. Mint ismert, február 9-én érkezik a játék eddigi legnagyobb kiegészítője, a The Following, amely megannyi új játékelem mellett vadonatúj helyszínt és fejleszthető autókat is ad a játékhoz. Emellett pedig az alapjáték is új kiadást kap, amelyben az összes eddig megjelent DLC és extra megtalálható lesz.
„Most, hogy az Enhanced Edition aranylemezre került, végre arra fókuszálhatunk, hogy mindent elmondjunk a bővítésekről, amit a rajongók csak tudni akarnak. Ma bemutatjuk a fejpénzt. Lényegében ezek naponta változó egyedi célkitűzések. Szóval még ha teljesítettél minden küldetést és kihívást, akkor is lesz miért beugrani, főleg barátokkal. A fejpénz remek lehetőség, hogy emeljünk az XP-nken, főleg az új Legendary szinteken, amiket a játékosok az alap fejlődési fa csúcsra járatásával oldhatnak fel.” – magyarázta Maciej Binkowski.
Mindezekről új trailert is készítettek, amit lent nézhettek meg. A premierig vélhetően még számíthatunk néhány hasonló videóra. ■

Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2016.01.18. 17:58
Ajánlom, hogy ezután végre visszatakarodjanak befejezni a Hellraidet :P
ajánlott olvasnivaló