Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Leleplezték a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege következő két karakterét

Frost mechanikus csapdával keseríti ellenségei életét, Buck pedig spéci puskájával tesz rendet.

2016.01.21. 14:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az eredeti tervek szerint még januárban meg kellett volna jelennie a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege első DLC-jének, az Operation Black Ice-nak, de a Ubisoft néhány hete február elejére halasztotta a premiert. Mint ismert, a készítők elsősorban a választható kommandósok és a pályák számát szeretné letölthető csomagokkal bővíteni, összesen négy ilyet terveznek.
A napokban felbukkantak az első részletek az első DLC-ről, amelyben a kanadai Joint Task Force 2 két katonája debütál majd. Egyikük Frost, a védekező csapatot fogja erősíteni. A hölgy egy Super 90 puskával és a egy Mk1 9mm-es pisztollyal van felfegyverkezve (valamint a szokásos, távirányítású bombával), különleges képessége pedig a Welcome Mat kódnevet kapta. Utóbbi valójában egy mechanikus csapdát takar, amellyel az óvatlan ellenséget képes kiiktatni, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen csapdáról van szó.
A támadó alakulatot Buck fogja erősíteni, akinek különleges képessége az elsődleges fegyveréhez kapcsolódik. Ő ugyanis egy spéci C8-SFW gépkarabéllyal rendelkezik, amelynek csöve alá egy puskát is felszereltek, így távolról és közelről is halálos tud lenni. Az ő második fegyvere is az Mk1 9mm-es, valamint sokkoló-gránátokat visz magával.
A két új kommandós mellett egy új pálya is debütálni fog a DLC-ben, de sem erről, sem pedig az új fegyverfestésekről vagy a várható játékmeneti újításokról nem árultak még el részleteket. A season pass előfizetők február 2-án, a többiek pedig február 9-én juthatnak hozzá a DLC-hez. ■

előző
következő
Leleplezték a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege következő két karakterét
Leleplezték a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege következő két karakterétLeleplezték a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege következő két karakterét
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló