Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

2017-re csúszott az Overkill’s The Walking Dead

A Starbreeze életében komoly változások álltak be, ez pedig kihatással van a projektre.

2016.01.24. 13:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2014 nyarán hallhattunk először a Payday játékokról ismert Overkill Software legújabb projektjéről, az Overkill’s The Walking Deadről. A stúdió nem meglepő módon egy online FPS-en dolgozik, amely a népszerű zombis képregényre támaszkodik. Holott a bejelentés óta már másfél év is eltelt, ráadásul az előzetes becslések 2016-ra datálták a premiert, a játékról szinte semmit sem árultak el a készítők ez idő alatt.
Sajnos most sem épp jó hírekkel törték meg a csendet, ugyanis bejelentették, hogy a megjelenést 2017-re halasztották. Ennek hátterében ezúttal nem a szokásos „több idő kell, hogy befejezzük” frázis áll, hanem a stúdiót korábban felvásároló Starbreeze Studios életében beállt változások. Az immáron kiadóként is tevékenykedő stúdióba nemrégiben az egyik legjelentősebb ázsiai kiadó, a SmileBit fektetett egy csekély 40 millió dolláros összeget. Ez viszont azzal jár, hogy az ázsiai piacon már bizonyított CrossFire című online lövölde nyugati terjesztését, pontosabban egy új mellékág fejlesztését kell felügyelniük. Mostantól tehát ez a Starbreeze elsődleges feladata, vagyis a többi projektet – köztük az Overkill’s The Walking Deadet – háttérbe kell egy időre szorítaniuk. ■

Overkill's The Walking Dead
A legutóbbi Overkill's The Walking Dead cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.