Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ilyen lesz a Dying Light: The Following új nehézségi fokozata

Új előzetesben mutatkozott be a Nightmare mód.

2016.01.28. 08:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem csak hatalmas új helyszínnel és autókkal érkezik a Dying Light: The Following, hanem új nehézségi szinttel is. Akiknek már nem nyújt elegendő kihívást a zombik kerülgetése nappal és a szuperzombik elől rohanás éjjel, azok választhatják az új Nightmare módot is, amely minden eszközt megragad, hogy megnehezítse a játékosok életét. Nem használhatjuk a legkeményebb fegyvereket az egyébként sokkal erősebbé váló ellenségeinkkel szemben, ráadásul a halálunkkal tapasztalati pontokat is veszítünk.
„A Nightmare módot azoknak terveztük, akik igazi kihívásra és magával ragadó élményre vágyik. A Nightmare módban brutalitás megvan, ami a Hard módban megvolt, csak csavar rajta még egyet. Szeretnénk a Dying Lightot élményét minél közelebb hozni egy valódi apokalipszishez, ahol tényleg minden egyes lépés életről és halálról dönthet. Azért van jó oldala is. Kooperatív módban játszva a Nightmare módot sokkal gyorsabban gyűjthetünk tapasztalati pontokat és nagyobb az esélye, hogy arany fokozatú fegyverekre bukkanjunk.” – magyarázta Timon Smektala, a játék producere.
A Dying Light: The Following február 9-én fog megjelenni, ekkor veszi kezdetét az igazi rémálom Haran utcáin és a környező vidéken. Az új nehézségi szintről új előzetes is készült. ■

Dying Light
A legutóbbi Dying Light cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.