Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Három DLC-csomag készül a Tom Clancy’s The Divisionhöz

Fizetős DLC-k és ingyenes frissítések várhatók. A bétával akadtak gondok PC-n.

2016.01.29. 18:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak néhány hét és megérkezik a Tom Clancy’s The Division. A Ubisoft felvázolta, hogy a premier után miként képzeli a játék jövőjét, milyen kiegészítéseket terveznek. Három DLC-csomagban gondolkoznak, amelyek természetesen a season pass keretében egyben is előre megvásárolhatóak lesznek. Az első csomag az Underground címet viseli és új felfedezendő helyszínként elénk tárja New York hírhedt földalatti világát. Hogy ebbe csak a metróhálózatok tartoznak-e bele vagy a csatornarendszer is, azt egyelőre nem árulták el. A második csomag a Survival lesz, amelyben a legveszélyesebb környéken kell minél tovább húznunk. Az ígéretek szerint még a legkeményebb játékosokat is megizzasztják majd az itteni kihívások. A harmadik csomagnak egyelőre csak a címét árulták el – Last Stand – további részleteket később lepleznek le.
A DLC-k tehát a season pass részeként is beszerezhetőek lesznek, de aki erre előfizet, további extrákra is számíthat. Kap egy exkluzív lefűrészelt csövű puskát, amit kifejezetten a közelharci szituációkra találtak ki. Egy egész garnitúra öltözék és fegyverfestés is az előfizetők jussa, valamint havonta számíthatnak mindenféle exkluzív tartalmakra és különleges eseményekre.A fizetős DLC-ken túl ingyenes frissítések is fognak érkezni, ezek minden játékos számára elérhetőek lesznek. Ezek révén új játékmódok, köztük kifejezetten csapatalapú kihívások is debütálni fognak.
A Tom Clancy’s The Division bétája tegnap rajtolt el Xbox One-on, míg a PC-s és PS4-es játékos ma csatlakozhattak hozzájuk. Persze nem lenne érdekes a dolog, ha minden zökkenőmentesen zajlana. Azok a játékosok, akik korábban a Steamen rendelték elő a játékot (és jutottak ezzel garantált helyhez a bétán), arról számoltak be, hogy hiába rajtolt el a teszt, ők bizony nem tudnak ahhoz csatlakozni. Szerencsére a Ubisoft hamar észlelte a hibát és mostanra meg is oldotta azt, vagyis elméletileg most már senkinek nem jelenthet gondot a csatlakozás. ■

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló