Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Néhány nap alatt sikeres lett a Battalion 1944 gyűjtése

A fejlesztők hamarosan az újabb célkitűzéseket is felfedik.

2016.02.06. 15:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A hónap elején rajtolt el a Battalion 1944 Kickstarter kampánya, ahol 100 000 fontot tűzött ki célul a Bulkhead Interactive. Mikor beszámoltunk az új projektről, már sejthető volt, hogy a gyűjtés sikeres lesz, hiszen már akkor 63 000 felett járt a mutató. A siker nem is váratott magára túl soká, mostanra már a 143 000-t is meghaladta az összedobott pénz. A fejlesztők talán nem is sejtették, hogy ekkora érdeklődés lesz játékuk iránt, ugyanis a kampány indulásakor sem jelöltek meg további célkitűzéseket és most is csak arra tettek ígéretet, hogy ezt hamarosan pótolni fogják.
A Battalion 1944 a második világháború idején játszódik és kifejezetten a többjátékos módot helyezi előtérbe. A látványért az Unreal Engine 4 felel majd, a játékmenet pedig olyan mára klasszikussá vált játékokból merít, mint a Call of Duty 2 vagy az első Medal of Honor. A jelek szerint valóban nagy az igény egy új, a mai elvárásoknak megfelelő világháborús FPS iránt, ugyanis amennyire néhány évvel ezelőtt túltengés volt belőlük, mára annyira elfeledettek lettek. ■

Battalion 1944
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battalion 1944

hozzászólások (4)

PanzerWolf
PanzerWolf 2016.02.06. 16:32
Hasonlíthatna inkább a Red Orchestrára,mint a COD-ra,vagy a Medalra!
AndrewT
AndrewT 2016.02.07. 09:22
A Red Orchestra, illetve szellemi öröksége manapság is új játékok formájában ölt testet, például hamarosan érkezik a Rising Storm: Vietnam a csapattól. Őszintén szólva a Battalion 1944 hosszútávú életképességében azért kételkedem, mert bár első ránézésre ígéretes, hogy megboldogult ifjúságunk ikonikus játékait dolgozza fel (a reveal videót elnézve, még mielőtt szóba került volna, hogy milyen játékon alapul, egyértelműen lejött, hogy ez egy CoD2 HD remake), de maradjunk annyiban, hogy érdemi játékmenetbeli hozzáadott érték nélkül ez nagyon hamar el tud laposodni. De inkább ne legyen igazam.
PanzerWolf
PanzerWolf 2016.02.08. 00:56
Igazat adok neked!Sajnos így van.Vietnamot meg minek erőltetik?Bár lehet vannak rá vevők, csak én nem tudom?Szerintem a Rising Storm se ütött akorát mint a Heros of Stalingrad.Ahogy elnéztem sokan nem szeretik a távolkeleti dolgokat háború terén.Én meg se vettem.Mai napig az alappal tolom.
Wing
Wing 2016.02.08. 13:06
Nálunk érhető módon valóban nincs nagy érdeklődés a Vietnamot feldolgozó játékok iránt, de azért a tengerentúlon eléggé népszerű téma a mai napig.

Amúgy attól tartok, hogy megváltozott a világ. Amikor a CoD2 vagy a MoHAA kijött, akkor ez eléggé felkapott téma volt, és ezek egyértelműen a korszak sztárjai/ikonjai voltak (plusz minden a II. világháború körül forgott, Ryan közlegény megmentése, Elit Alakulat stb.). Most annyira nagy űr azért nincs, nem is annyira népszerű a téma, arról nem is beszélve, hogy azért vannak jó világháborús játékok (ld. Red Orchestra). Multiban pedig most inkább a modern kor a menő.

Szóval szurkolok nekik, ki is fogom próbálni (talán még tesztet is írok róla, ha úgy alakul), de azért fenntartásaim vannak, hogy igazán sikeres-e tud lenni egy ilyen játék 2016-ban.
ajánlott olvasnivaló