25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mikrotranzakció nélkül jön a Tom Clancy’s The Division

Nem kell attól tartanunk, hogy a sikeres szereplésért extra költségekbe kell vernünk magunkat.

Írta: GeryG

Aki kipróbálta a Tom Clancy’s The Division zárt vagy nyílt bétáját, annak feltűnhetett, hogy a játékban szerepel egy bizonyos Phoenix kredit, ami a játékon belüli fizetőeszköz lehet. Erről a Ubisoft egyelőre nem sok részletet árult el, ezért a játékosokban felmerült a gondolat, hogy más MMO-khoz hasonlóan akár valódi pénzért is lehet majd ilyet vásárolni, hogy picit megturbózzuk a fejlődésünket. Ezt a közösségi kapcsolatokért felelős munkatárs, Natchai Stappers a Twitteren egy rajongói kérdésre reagálva határozottan cáfolta. A játékban nem lesz semmilyen mikrotranzakciós rendszer, habár néhány évvel ezelőtt még vizsgálták ennek lehetőségét. Mostanra viszont biztossá vált, hogy Phoenix kreditre csak és kizárólag a játékon belül lehet majd szert tenni. A fejlesztők egyébként valamikor a közeljövőben bővebben is bemutatják majd a kreditrendszert.
A Tom Clancy’s The Division március 8-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Bár a premierig még egy hét hátra van, néhány lelkes rajongó (akik nem mellesleg konyítanak valamit a filmezéshez) készítettek egy nagyon hangulatos videót a játék alapján. Érdemes szánni rá tíz percet…

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Tom Clancy's The Division

Platform:

Fejlesztő: Massive Entertainment

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés: 2016. március 8.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!