For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks

Wargaming League döntő áprilisban

Varsóban rendezik meg a bajnokság döntőjét egy kétnapos rendezvény keretében.

2016.03.20. 12:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Wargaming az eSport egyik elkötelezett támogatója, ami nem is csoda, hiszen a World of Tanks is népszerű ezekben a körökben. A Wargaming League idei bajnokságának döntőjére április 8-9-én kerül sor Varsóban egy képnapos rendezvény formájában. 8-án először a selejtező köröket rendezik meg, majd másnap jöhet a rájátszás, majd a negyed- és középdöntők, majd végül a nagy finálé. Hogy egy kis színt vigyenek a harckocsik végeláthatatlan csatáiba, a legismertebb versenyzők egy bemutató mérkőzésen a World of Warshipsben is összemérik tudásukat. Ami egy tank szűk fülkéjében jól működik, nem biztos, hogy egy hadihajó parancsnoki hídján is megállja a helyét.
A rendezvényre nem csak a meccsek miatt lehet érdemes kilátogatni, hanem a körítés miatt is. Az egyik teremben 28 játékállomást állítanak fel, ahol bárki szabadon kipróbálhatja a Wargaming legnépszerűbb játékait, valamint az új VR-headseteket is. Az eseményre a belépés díjtalan lesz, aki pedig előzetesen regisztrálja magát, az ajándékba kap egy Tier 5-ös Excelsior prémium brit nehéztankot. Regisztrálni március 25-ig lehet a World of Tanks hivatalos oldalán, míg a bajnokság oldalán további részleteket olvashattok az eseményről. ■

World of Tanks
A legutóbbi World of Tanks cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.