Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Outlast II - találtkamerás felvétel a kukoricásból

Megérkezett a játék első igazi játékmenet-bemutatója.

2016.04.23. 18:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sokak számára – köztük nekem is – az Outlast a túlélőhorrorok koronázatlan királya. A Red Barrels csapata már gőzerővel dolgozik a folytatáson, ám eddig csak hangulatkeltő videókat láthattunk az Outlast II-ből. Mostanáig.
Tegnap bukkant fel a világhálón az alábbi négy és fél perces video, amely egy kukoricamezőn játszódik. A videón karakterünk egy csapatnyi titokzatos idegen elől menekül és bujkál, akik az éjszaka sötétjében zseblámpáikkal próbálják őt becserkészni, miközben kántálnak. Azt már az eddigi jelekből is sejteni lehetett, hogy az új játékban valamilyen szekta körül bonyolódik majd a történet, ez most újabb bizonyítékot nyert. A játékból természetesen nem maradhat ki az éjjellátó kamera, amely most is nagy segítség lesz, ahogy a környezetünkre is érdemes lesz odafigyelni, hiszen bárhol elbújhatunk az itatóvályútól kezdve a kimustrált hordókig. Ha pedig ránk bukkannak, marad a kétségbeesett menekülés. Az Outlast II legalább annyira ígéretesen fest, ahogy az első része tette annak idején. A premierre a tervek szerint valamikor idén ősszel kerül sor. Reméljük, nem csúszik (sokat) a játék… ■

Outlast 2
A legutóbbi Outlast 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.