Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4: A Thief’s End pontszámok

A premierig még öt nap hátra van, de a külföldi magazinok már megkaparintották a kincset.

2016.05.05. 10:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hosszú évek várakozása után öt nap múlva megjelenik az Uncharted 4: A Thief’s End. Nathan Drake negyedik, egyben utolsónak szánt kalandjáról a Naughty Dog már szinte mindent elmondott az elmúlt hónapokban, amit előzetesen el lehetett, ezek alapján pedig a PlayStation 4 legjobb játékát vizionálták előre. Hogy mennyire lett igazuk, azt a külföldi magazinok alább összegyűjtött első értékelései elég egyértelműen reflektálják:

Azt hiszem, a fenti pontszámok magukért beszélnek, Nathan utolsó kalandja is méltónak ígérkezik az előző háromhoz. A Naughty Dog a jelek szerint betartotta az ígéreteit, de persze erről csak a premier után bizonyosodhatunk meg magunk is. Az Uncharted 4: A Thief’s End jelenleg a Metacritic oldalán minden idők harmadik legjobb játékának számít a Grand Theft Auto V és (a szintén Naughty Dog készítette) The Last of Us Remastered mögött. Olyan játékokat utasított maga mögé, mint a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, a Journey, a Bloodborne, vagy a The Witcher 3: Wild Hunt. Mivel kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni és talán sokakat sarkallhat majd a konzol megvásárlására, ha eddig még nem tették. ■

Uncharted 4: A Thief's End
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted 4: A Thief's End

hozzászólások (5)

Creativ3Form
Creativ3Form 2016.05.05. 12:11
Hát igen, ezt vártam és erre is lehetett számítani. :-D Bárki mást mond, az hazudik. :-D
RAI*DEN
RAI*DEN 2016.05.05. 14:26
Egyedül a 3. rész tükrében volt csak félnivaló, hogy elcseszik. Igazából őszintén szólva, a 3. rész mocskosmód nem tetszett, sőt, odáig megyek, hogy csak végigszenvedtem egyszer az egészet. Ez a 4. rész úgy fest jobban sikerült mint Uncharted eddig valaha is. Majd ha jön a PS4 neo, ezt is beszerzem mellé mindenképp :)
Creativ3Form
Creativ3Form 2016.05.05. 15:45
Nekem a kalózos részig nagyon bejött. A visszaemlékezős, kamasz gyerekes Nathanos rész az egyik személyes kedvenc részem a szériában. De onnantól kezdve, hogy megszökünk a hajóról, valami elromlott. A repülős, sivatagos rész még jóféle, de maga a hajó, ami elsüllyed, meg a legvége a végjáték, az nekem se tetszett. De összességében én szeretem azt is, csak az újrázások során mindig ott csappant meg a lelkesedés és lassúlt be picit az újra.
De ez a 4. rész...ez álom kategóriának ígérkezik és erre most már a kritikusok is ráerősíítettek. :-) Jövőhétre kivettem szabit, szóval várom már a keddet. :-D
fZolee
fZolee 2016.05.05. 16:21
Ilyen egyhanguan es kiemelkedoen magas pontszamokat sem sokszor latni, minden idok 3. legjobb jateka....ez nem semmi. Jatszani valoszinuleg nem lesz idom a honap vegeig, de mar varom nagyon.
Addig is egy dome tesztet vagy Creativ3Form elmenybeszamolot szivesen latunk. :-D
Creativ3Form
Creativ3Form 2016.05.05. 16:42
Óóóóó, rám számíthattok. :-D Ahogy elcsöppenek, azt megosztom veletek. :-D
ajánlott olvasnivaló