Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tökös csaj és a vámpírok

2003.04.30. 20:01 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Még a legbonyolultabb filmek is nagyon egyszerű ötletből születnek. Rob Schneider nemrégiben elárulta a világnak, hogyan alakult ki új vígjátéka, a Tökös csaj (Hot Chick, hazai bemutató: május 15.) sztorija.
– Egy este megnéztünk valami meccset egy kocsmában Adam Sandler-rel, söröztünk, és arról beszélgettünk, hogy kéne egy olyan komédiát csinálni, ami a farkasember legenda vicces kifacsarása – vallotta be nemrég Schneider. – A leglehetetlenebb ötletekkel dobálóztunk, vámpírok, vérszívók, emberevő kötőgépek, önállósuló, fellázadt toronydaruk és más efféle marhaságok szerepeltek az ötletek között. Adam nagyon lelkes volt, én meg kezdtem már unni az egészet, és azt mondtam neki: „mégis az volna a legjobb, ha egy csinos csaj valami szőrös, csúnya muksóvá változna”. Erre Sandler szeme felcsillant, és azt mondta: „ez az! És te fogod játszani!” Ennyi volt az egész. Ittunk még egy sört, hazamentünk, és a következő hónapban megírtuk a forgatókönyvet. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.