25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Jelentkezz a Shadow Tactics: Blades of the Shogun zárt bétájára!

A teszt június közepén indul, a résztvevők a teljes játékot kipróbálhatják.

Írta: GeryG

Márciusban jelentette be a Daedalic Entertainment, hogy a Mimimi Productions stúdiójában készül a Shadow Tactics: Blades of the Shogun, amelyet készítői egy lopakodós elemekkel tarkított stratégiai játékként jellemeznek. A történet 1615-ben játszódik, amikor az új sógun a birodalmon belüli béke fenntartása érdekében segítségül hív öt magasan képzett harcost, hogy általuk elejét vegye egy esetleges forradalomnak. Az öt harcos mind más és más különleges képesség birtokosa, mesterei a lopakodásnak, lesből támadásnak, a kémkedésnek és a szabotálásnak. A játékosok őket irányíthatják, de minden küldetés előtt át kell gondolni, hogy az épp aktuális feladat melyiküknek fekszik a legjobban, különben könnyen csúfos kudarc lehet a vége.
A fejlesztők most a játékosok segítségét kérik, hogy tökéletesre csiszolhassák a játékot, ezért meghirdették annak zárt bétáját. Erre mától lehet jelentkezni egészen május 30-ig, míg a teszt várhatóan június közepén rajtol el. A szerencsés kiválasztottak az összes pálya béta változatát kipróbálhatják és észrevételeikkel segíthetnek a játék finomításában. Ha minden jól megy, akkor a premierre valamikor az év vége felé kerülhet sor PC-n, Macen, Linuxon, valamint PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!