Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

Dishonored 2

Új trailert kapott a Dishonored 2

Bepillanthattunk az ősszel megjelenő folytatás játékmenetébe is.

2016.06.13. 08:18 | szerző: Dino | kategória: E3 2016

A Bethesda új trailerrel prezentálta a novemberben érkező Dishonored 2-t is. A játékban ezúttal Emily Kaldwin és Corvo Attano irányítása közül választhatunk, hogy a nekünk szimpatikusabb, természetfeletti képességekkel rendelkező bérgyilkossal hajtsuk végre a küldetéseket, akár lopakodást, akár harcot választva, vagy ezeket kombinálva. Mindkét karakter eltérő képességekkel, fegyverekkel és felszereléssel rendelkezik. A sztori 15 évvel a régens legyőzése és a rettegett patkánypestis megjelenése után játszódik. Emily Kaldwin uralkodónő trónját elbitorolta egy másvilági lény, nekünk pedig Dunwalltól Kamacáig bejárva a világot helyre kell állítanunk a rendet. A játékot hajtó Void Engine-t az Arcane Studios munkatársai az id Tech motorból kiindulva készítették el, maximálisan játékukhoz igazítva.
A Dishonored 2 november 11-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Új trailert kapott a Dishonored 2
Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2Új trailert kapott a Dishonored 2
Dishonored 2
A legutóbbi Dishonored 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.