Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

PlayStation 4-exkluzív játék lesz a Spider-Man

A hálószövő új kalandját az Insomniac Games készíti.

2016.06.14. 10:36 | GeryG | kategória: E3 2016

Az Insomniac Games nevét máig leginkább a Ratchet & Clank játékokkal kötik össze, pedig a stúdió rengeteg különféle játékot tett már le az asztalra. Legutóbbi nagy címük az Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive volt, majd idén visszatértek az egyik első nagy sikerükhöz: elkészítették az új Ratchet & Clank játékot. Ezt követően ők is belevágtak a VR-mókába, több projektjük is fut jelenleg. A tegnap esti E3-as Sony konferencián pedig leleplezték legújabb PlayStation 4-exkluzív játékukat. Ez nem más, mint az új Spider-Man, vagyis a pókember új kalandja.
A fejlesztők elmondása szerint egy teljesen új, eddig még nem látott hőst ismerhetünk majd meg, de persze az alapok változatlanok maradnak. Így továbbra is nekünk kell majd egyensúlyban tartanunk pókember és Peter Parker életét. A hálószövő mozgáskultúráját parkour-elemekkel egészítik ki, hogy még látványosabb, dinamikusabb legyen. Emellett a harcok során a környezet adottságait is kihasználhatjuk majd.
A Spider-Man egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, a készítők a következő hónapokban további részleteket ígértek. A fejlesztés tehát kizárólag PlayStation 4-re folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
PlayStation 4-exkluzív játék lesz a Spider-Man
PlayStation 4-exkluzív játék lesz a Spider-ManPlayStation 4-exkluzív játék lesz a Spider-Man
Spider-Man (2018)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man (2018)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló