25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2016

Resident Evil 7 - a demo nem a játék része

Nyugodtan ki lehet próbálni a játék demóját, nem lő le semmilyen poént.

Írta: GeryG

Az E3-on jelentette be a Capcom, hogy készül a Resident Evil 7, amely egy erős csavarral teljesen új irányba viszi el a sorozatot. A jelek szerint szakítanak az eddigi zombis-vírusos-kaszabolós-lövöldözős témával és helyette egy napjainkban divatos menekülős-kiszabadulós túlélőhorrorban gondolkoznak. Mindezt ráadásul VR-támogatással megspékelve. A bejelentéssel egy időben meg is érkezett a PlayStation Store-ba a demo, amelyet nem tétlenkedtünk mi is kipróbálni (és imádtuk).
A Capcom az Eurogamer kérdésére elárulta, hogy a demóban látott jelenetek, szereplők és történet tulajdonképpen nem része a játéknak, a demo mindössze a megcélzott irányt hivatott prezentálni. Hasonló volt a helyzet az az óta már törölt Silent Hills és a P.T. esetében, hiszen utóbbi ott sem a játékot mutatta be, csak a koncepciót.
A Resident Evil 7 a tervek szerint január 24-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Resident Evil 7: Biohazard

Platform:

Kiadó: Capcom

Megjelenés:
2017. január 24. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!