Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

Bejelentések a Nintendo Treehouse-ból

A Mario Party sorozat új része is bemutatkozott.

2016.06.22. 22:51 | szerző: Zoo_Lee | kategória: E3 2016

A Nintendo az utóbbi években ugyan visszavett az E3-as felhajtásból (hagyományos show helyett egy előre rögzített műsorral jelentkeznek az összes többi nagy prezentáló után), ez cseppet sem jelenti azt, hogy nem vittek volna figyelemre érdemes játékokat Los Angelesbe. Nemcsak az új Zelda lett az egész show egyik legnagyobb érdeklődést keltő és legtöbbet játszott demója, számtalan régóta várt játékkal, bejelentéssel is készültek.
A legjelentősebbek ezek közül mindenképp az új Mario Party, illetve Paper Mario játékok. A 3DS-re érkező Mario Party Star Rush október 7-én fog megjelenni (egy kisebb seregnyi új amiibo kíséretében), hatalmas újításként pedig a játékosok ezúttal egyszerre mozoghatnak majd egy hatalmas, nyílt pályán. A Wii U-ra érkező Paper Mario: Color Splash során Mariónak ezúttal Bowser csatlósaival kell összefognia, hogy megoldja a Prism-sziget rejtélyét, amelyen a karakterek egy különös baleset következtében elveszítették a színüket.
Az Ever Oasis egy 2017-ben 3DS készülékekre érkező, igen érdekes, fejtörőket, valós idejű harcot és felfedezést ígérő akció-szerepjáték lesz. Szeptember 16-án a PlayStation 1 egyik legendás JRPG-je, a Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past is egy jelentős kibővítésen átesett 3DS-portot fog kapni, a show során pedig természetesen már kipróbálható volt a hamarosan megjelenő Monster Hunter Generations is, a nagysikerű sorozat új része.
A Pokémon-rajongóknak is remek évük lesz: nemcsak közeleg a fő széria régóta várt két újabb része (a Pokémon Sun és a Pokémon Moon november 16-án jelennek meg), július végén megérkezik a Pokémon GO is, egy okostelefonokra fejlesztett AR-játék, amellyel a való világban kalandozva fedezhetjük fel telefonunk kamerájával a pokémonokat és foghatjuk el őket. Ehhez jelentették be a Pokémon GO Plus Bluetooth kiegészítőt, amely jelentősen megkönnyíti a pokémonok elfogását.
Október 21-én 3DS-re érkezik a Rhythm Paradise Megamix, amelyben a játékosok immár 100 ritmusjáték közül válogathatnak, június 30-án pedig a népszerű logikai játék, a BOXBOY! is folytatást fog kapni. Úgy tűnik, a Nintendo idén is igyekszik színes és érdekes játékokat nyújtani a játékosaiknak - természetesen mi is igyekszünk majd minél többről beszámolni nektek. ■

előző
következő
Bejelentések a Nintendo Treehouse-ból
Bejelentések a Nintendo Treehouse-bólBejelentések a Nintendo Treehouse-bólBejelentések a Nintendo Treehouse-bólBejelentések a Nintendo Treehouse-bólBejelentések a Nintendo Treehouse-bólBejelentések a Nintendo Treehouse-bólBejelentések a Nintendo Treehouse-ból

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló