Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2016

12 perc Sid Meier's Civilization VI az E3-ról

A videóban Sean Bean mesél a játékról.

2016.06.25. 13:51 | szerző: GeryG | kategória: E3 2016

Még májusban jelentette be a Firaxis, hogy idén tovább folytatódik milliók kedvenc körökre osztott stratégiai játéka, jön a Sid Meier’s Civilization VI. A sorozat egy kis sci-fi kikacsintás után visszatér az eredeti témához, vagyis ismét egy általunk választott nép útját egyengethetjük generációkon és évszázadokon át, míg végül el nem érjük – valamilyen formában – a világuralmat.
A Firaxis az E3-ra is magával vitte a játékot, ahol csak zárt ajtók mögött mutatták be azt a sajtó képviselőinek. Az ott bemutatott bő 12 perces videót a napokban végül a széles közönséggel is megosztották, így végre mi is láthatjuk működés közben a játékot. Az előzetesben az újdonságokból is kapunk ízelítőt, mindezt Sean Bean páratlan orgánumával tálalva.
A Sid Meier’s Civilization VI kizárólag PC-re készül és a tervek szerint október 21-én fog megjelenni. ■

Sid Meier's Civilization VI
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sid Meier's Civilization VI

hozzászólások (3)

jawsika
jawsika 2016.07.04. 13:44
Nekem Ned Stark olyan kedvet csinált a gamehez, hogy az 5-tel toltam azonnal vagy 8 órát.
ivanova36
ivanova36 2016.07.05. 07:34
Én is ennek örömére felraktam az 5-t hogy lássam mi az amiben a 6 többet nyújt. Egyelőre nem sok különbséget láttam a videók alapján. Legalábbis számomra nem akkora váltás egyelőre hogy teljes áron megérje e 12 perc alapján.
Sean Bean narrációját el tudnám viselni a teljes játék alatt is, nem csak egy videó alá. Hátha ezt is túléli, mint a Legend első évadát :D Anno a Bastionban jól megoldották a narrációt, ahogy a Prince of Persia: Sands of Time alatt is.
szbszig
szbszig 2016.07.05. 15:11
Én már másodszor láttam ezt a 12 perces videót két különböző kommentárral. A Civ VI-hoz mondjuk nem jött meg a kedvem, de ahhoz igen, hogy a Trónok harcát elkezdjem újra elölről, mert az elejére már nem nagyon emlékszem, az utolsó néhány évadot meg nem is láttam, és egyre cikibb meg idegesítőbb, hogy tele van az egész internet spoilerekkel, nem győzöm elkapkodni a tekintetemet folyton...
ajánlott olvasnivaló