Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Michael Ironside visszatérhet egy új Splinter Cellre?

A pletykák szerint Sam Fisher ismét eredeti hangján szólalhat meg.

2016.08.15. 21:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Splinter Cell egyik a legnépszerűbb Tom Clancy videojáték-szériáknak, amely immár közel másfél évtizedes múltra tekinthet vissza. Ez idő alatt összesen hat (plusz egy PSP) epizódot élt meg Sam Fisher története. Legutóbb 2013-ban a Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklistben ölthettük magunkra különleges harci ruháját, hogy lopakodjunk benne egy kicsit, ám a rajongók szerint ez volt a széria egyik leggyengébb epizódja. A csalódottság egyik okozója kétségtelenül a Ubisoft azon döntése volt, hogy a sorozat történetében először nem Michael Ironside-ot kérték fel, hogy megszólaltassa Samet, helyette Eric Johnson hangját hallhattuk.
Az utolsó felvonás óta már három év is eltelt, a francia kiadó viszont egyelőre nem jelentett be új részt, ami nem is csoda, hiszen mostanában el voltak foglalva a The Division és a Rainbow Six: Siege fejlesztésével, hogy a Ghost Recon: Wildlandsről ne is beszéljünk. A napokban azonban érdekes pletyka kelt szárnyra a világhálón, miszerint hamarosan leleplezhetik az új Splinter Cellt, amelyben Ironside is vissza fog térni. Természetesen egyelőre részletekről vagy bővebb információkról nem lehet beszélni, de kétségtelenül ideje lesz lassan, hogy a Ubisoft kezdjen valamit sokunk kedvenc kémjével. ■

hozzászólások (4)

GustyX
GustyX 2016.08.15. 22:38
Jöhet, jöhet!
Új Splinter Cell és Ironside is!
Remélem a Blacklist vonalat folytatják.
Skorpio90
Skorpio90 2016.08.16. 20:37
A Blacklist szerintem teljesen korrekt lett, pont a minap tettem fel újra, de Ironside hiánya nagyon fájó benne.
Baracklekvár
Baracklekvár 2016.08.17. 00:22
Így van.
VodevilX
VodevilX 2016.08.17. 09:45
Tiszta sor, hogy előbb utóbb jön. Pontosan úgy gondoltam, hogy most megy a Wildlands, aztán jöhet újra a következő Tom Clancy cím, pontosan ez.

Már én sem várok egy SCCT szintű új részt, értem ez alatt, hogy tényleg ez volt a sorozat csúcspontja. A legjobb mikor szellemként átsurrantál az új részekhez képest jóval sötétebb játékon/pályákon, és cseppet sem volt javasolt egy tűzharc kezdeményezése.
De mivel a Blaclist szerencsére felkínálta 3 féle játékstílusra is a lehetőséget, így jöhet ez a vonal (egyébként különös módon, azért is szerettem, mert ha elkap a 24 hangulat, akkor ez meg a Conviction az a játék, ahol kiélhetem magam egy kis "Jack Bauerkedéssel") És mivel a Blacklist roppant népszerű volt, tényleg csak idő kérdése volt. Az viszont érdekes, hogy anno Ironside-ot a mocap miatt mellőzték, no meg hogy új alapokra helyezzék a szériát... így akkor tényleg megérte.
ajánlott olvasnivaló