Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rise of the Tomb Raider Rise of the Tomb Raider

Hát már Lara sem ússza meg zombik nélkül?!

A Croft kastélyt járhatjuk majd be a sorozat 20. évfordulója alkalmából készült kiegészítőben.

2016.08.23. 14:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Durva, de az első Tomb Raider játék épp húsz éve, 1996-ban került a boltok polcaira. Azóta mindenki kedvenc régész-ereklyevadász-kalandornője, Lara Croft számtalan sírboltot tárt fel, rengeteg kincset gyűjtött össze, miközben egész seregnyi rosszfiút és egy állatkertre való vadat tett el láb alól. A legutóbbi játék a Rise of the Tomb Raider volt - a 2013-as reboot utáni második rész mindenből picit többet, szebbet és jobbat próbált kihozni az új koncepcióból, ám ez nem feltétlenül sikerült tökéletesen.
A Square Enix és a Crystal Dynamics csapata szeretnék ebben a játékban megünnepelni a sorozat fennállásának huszadik évfordulóját, ezért új kiegészítőt készítenek hozzá Blood Ties címmel. Ebben visszatérhetünk a Croft kastélyba, ahová a Croft család megszámlálhatatlan történelmi ereklyét és kincset halmozott fel az évtizedek során. Ezt örökölte meg Lara, aki visszatér az immár eléggé lepusztult épületbe, ám ott nem várt veszedelem les rá. A kastélyban ugyanis régmúlt idők démonai tanyáznak, akik mi más alakot is ölthetnének hősnőnk fogadására, mint zombikét? Igen, a Rise of the Tomb Raider sem ússza meg zombis kiegészítő nélkül. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy valójában nem zombik ellen fogunk harcolni a kastélyban, hanem a túlvilágról kiszabadult lelkekkel, akiket Lara apja szabadított a világra kutatásai révén. De akárhogy is nézzük, akármennyire is hangulatos az alábbi előzetes, ezek akkor is csak zombik maradnak...
A Blood Ties kiegészítő a PS4-es 20 Year Celebration Edition részeként fog megjelenni, míg PC-re és Xbox One-ra a season pass előfizetők juthatnak hozzá. Megjelenésére októberben számíthatunk. ■

Rise of the Tomb Raider
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rise of the Tomb Raider

hozzászólások (4)

Barthezz
Barthezz 2016.08.23. 15:07
Én a trailer és egy korábban olvasott angol nyelvű előzetes alapján is úgy értelmezem, hogy 2 kiegészítő érkezik: A Blood Ties szól a Croft-kastély bebarangolásáról, míg a Lara's Nightmare-ben lesznek a zombik.
Dino
Dino 2016.08.23. 16:32
A külön megvásárolható kiegészítő címe Blood Ties, ami a Blood Ties és Lara's Nightmare DLC-ket foglalja magába.
Barthezz
Barthezz 2016.08.23. 20:06
Thx, így már akkor értem.
Skorpio90
Skorpio90 2016.08.23. 20:55
A Blood Ties tök jónak néz ki, ha lesz benne kis ijesztgetés, feszültség, titkos ajtók :) A Lara's Nightmare klasszikus survivalnak tűnik, az nem izgat.
ajánlott olvasnivaló