Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

A rajongókat hívják segítségül a The Division fejlesztői

Nem tetszik a játék? Menj el a stúdióba és segítsd a fejlesztőket a munkában!

2016.08.29. 21:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Márciusi megjelenése óta kissé megosztja a játékosokat a Tom Clancy’s The Division. A játék alapvetően jóra sikerült, de sok tekintetben elmaradt az eredeti ígéretektől, ráadásul kezdettől fogva kisebb-nagyobb hibák keserítették a játékosok életét. Ezen sajnos a frissítések sem tudtak mindig segíteni, sőt, néha csak rontottak a helyzeten. A Ubisoft a napokban jelezte, hogy elnapolják a játék soron következő, 1.4-es javítócsomagját, valamint a még el nem készült két kiegészítő premierjét, ugyanis megváltoztatják a munka menetét. A Ubisoft Massive csapata nem szeretne több gondot a frissítések körül, ezért új szintre emelik a „rajongóktól kapott visszajelzések alapján” dolgot. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy meghívnak néhányat a játékosok közül a stúdióba, hogy közösen alapozzák meg a játék jövőjét. Szeretnél te is esélyt a bekerülésre? Ehhez nem kell semmi extrát tenned, csupán kitölteni ezt a jelentkezési lapot. Az elbírálásnál nem jelent előnyt a saját YouTube-csatorna, vagy a veterán státusz a Steamen, hiszen bárki bekerülhet a kiválasztottak közé. A szerencséseket pedig a Ubisoft szeptember 7-9. között saját pénzén kirepíti Malmőbe és természetesen áll minden egyéb költséget is. Jól hangzik. ■

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2016.08.29. 22:35
Hja, marketing rizsa. Alapból a Massive kijelentette az ötleteinket tartsuk meg magunknak, mert ők a házon belüli tehetségeket használják csak. Meg is lett az eredménye. Most meg már kíváncsiak a játékosok véleményére is? Érdekes a korábbi kérdőívben szereplő dolgok közül semmi sem került be ez alatt a 3 hónap alatt a játékba. Plusz most már pöttyet elkéstek a dologgal. Eddig is folyamatosan lett írva nekik redditen a fentiek ellenére, hogy mit kellene javítani. Majd pont pár játékos szavára hallgatnak mikor a több száz redditest konkrétan le*ták.

Kár a játékért, de sajnos a hónapok alatt nagyon lerontották, pedig folyamatosan kapta a lehetőséget a bizonyításra. A DLC-k meg csak tovább rontottak a dolgon.
ajánlott olvasnivaló