Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 4 The Sims 4

A városba költözhetünk a The Sims 4 új kiegészítőjében

Két évvel a megjelenése után is tovább bővül az életszimulátor.

2016.09.23. 11:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Amennyire hatalmas durranás volt a maga idejében a The Sims és még talán a The Sims 2 is, annyira nem tudott komoly megújulást felmutatni a The Sims 3 és a The Sims 4 sem. Ez persze kétélű dolog, hiszen a maga nemében mind a négy játék remekül sikerült és a folytatások ügyesen vitték tovább az első két részben felépített játékmenetet. Itt-ott akadtak érdekes újítások és persze alaposan meg is szépült a játék a negyedik részre, de igazán fontos újítást nem hozott magával az immár két éves epizód. Az EA és a The Sims Studio persze folyamatosan bővíti a játékot, amely az előző részekhez képest szinte követhetetlenül sok DLC-t és kiegészítőt kapott. És ez a folyamat továbbra sem áll le, ugyanis november 1-én érkezik a következő kiegészítő, a City Living.
Ebben egy egészen érdekes csavart visznek simjeink életébe: a családi házas övezetből behajítják őket a belvárosba, ahol már csak egy apró lakásban kell tengetniük életüket. Városkánk a San Myushuno nevet kapta (tuti, hogy a játék saját nyelvezete után…), nekünk pedig itt kell szembenéznünk a városi élet mindennapos problémáival. Mindezt remekül bemutatja a napokban érkezett új trailer. Mikor új otthonunkat kiválasztjuk, figyelembe kell vennünk a család igényeit is. Ha gyerekeink is vannak (vagy legalábbis tervezünk), akkor fontos, hogy iskola is legyen a közelben. Ha viszont egyedül próbálunk boldogulni és a buli a legfontosabb, akkor a partynegyedbe érdemes költözni, hogy biztosan találjunk új barátokat. Az sem mindegy, hogy mennyi pénzünk van, hiszen az olcsóbb lakások rosszabb környéken vannak, sokkal több problémát is jelentenek, mint a felhőkarcolók felső szintjein található luxus apartmanok. Természetesen a megfelelő költségkeret birtokában felépíthetjük álmaink lakását is.
A The Sims 4 – City Living november 1-én fog megjelenni és vélhetően hosszú idő óta az első igazán érdekes kiegészítő lehet a játékhoz. ■

The Sims 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Sims 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló