Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

For Honor

Teljes értékű egyszemélyes résszel jön a For Honor

Eddig csak a többjátékos módot mutogatták a fejlesztők, de nem marad ki az egyszemélyes kampány sem.

2016.09.30. 20:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár a Ubisoft játékaira és sorozataira alapvetően az jellemző, hogy inkább az egyszemélyes módra gyúrnak rá és emellé kapunk többjátékos részt is, az utóbbi időben több ellenpélda is akadt. A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege csak mutatóban tartalmaz egyszemélyes módot, amely inkább csak a pályák, fegyverek és kommandósok megismerésére szolgál, hogy aztán a multiban már ne hátrányból induljunk. A Tom Clancy’s The Division pedig lényegében egy MMORPG.
A francia kiadó a tavalyi E3-on mutatta be a For Honort, a középkori kardozós játékát, amelyről sokaknak feltűnhetett, hogy az elmúlt egy évben tulajdonképpen csak a többjátékos módból mutattak nekünk részleteket. A készítők most megnyugtattak mindenkit: a For Honor teljes értékű egyszemélyes kampánnyal fog megjelenni. A sztoriról egyelőre nem sokat lehet tudni, de az ígéretek szerint mindhárom harcoló fél oldalán megfordulunk majd benne, így ellátogathatunk a lovagok, a vikingek és a szamurájok földjére is. Az egyik főszereplő egy Apollyon nevű lovag lesz. Mindezt átvezető videókkal és egy jól felépített történettel tálalják, amely már önmagában, a multiplayer rész nélkül is remek szórakozást nyújt majd.
A For Honor február 14-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, addig remélhetőleg többet is megtudhatunk az egyszemélyes részről. ■

For Honor
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
For Honor

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló